Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αιτήσεις για 382 θέσεις εποχικών

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Για την κάλυψη των αναγκών τους οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ θα προσλάβουν 170 διανομείς, ταξι-νόμους και οδηγούς


Με 382 εποχικά εργαζόμενους θα ενισχυθούν δήμοι, η εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, η Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγιοι Ανάργυροι», το ΕΚΕΤΑ, το ΤΕΙ Αθήνας και το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού. Η πλειονότητα των θέσεων -170 συνολικά- αφορά τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, για τη στελέχωση των οποίων το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την άμεση κάλυψη 170 θέσεων οκτάμηνης διάρκειας και πλήρους απασχόλησης με Διανομείς (110 θέσεις), Ταξινόμους (50) και Οδηγούς (10 θέσεις).
Εκατόν σαράντα επτά θέσεις κατανέμονται σε 27 δήμους και νομικά τους πρόσωπα ή δημοτικές επιχειρήσεις για τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, προσωπικό καθαριότητας, βρεφονηπιοκόμους και βοηθούς τους, μάγειρες και καθαριστές, αλλά και γυμναστές, οδηγούς, υδραυλικούς και χειριστές μηχανημάτων. Δεκαεπτά γυμναστές θα προσληφθούν στον Δήμο Πατρέων και επτά στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας Περιστερίου με καταληκτική ημερομηνία στις 9 και 5 Ιανουαρίου, αντιστοίχως.
Στις 5 Ιανουαρίου πέφτει η «αυλαία» για αιτήσεις στους Δήμους Τρικκαίων, Παύλου Μελά, στον Οργανισμό Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Θεσσαλονίκης (από δύο θέσεις) και στη ΔΕΥΑ Βοΐου (πέντε θέσεις). Από τρεις θέσεις κατανέμονται στους Δήμους Καλαμάτας και Κισσάμου, από δύο στον Αγιο Νικόλαο, στην Παλλήνη και στη Μύκη, ενώ στους Δήμους Πρέβεζας και Χερσονήσου θα καλυφθούν δέκα και οκτώ θέσεις, αντίστοιχα. Στο μεταξύ, τελευταία προθεσμία σήμερα για οκτώ προσλήψεις καθηγητών κολύμβησης, παραδοσιακών χορών, αντισφαίρισης και γιόγκα στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ηλιούπολης «Γρ. Γρηγορίου», και από μία πρόσληψη στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας, το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και στον Δήμο Τεμπών.

Νέες εγκρίσεις
Εξάλλου, το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε 59 ακόμα συμβάσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα οκτάμηνης διάρκειας σε έξι δημοτικούς φορείς. Πρόκειται για τους Δήμους: Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Χερσονήσου (από δέκα θέσεις), Προσοτσάνης (τρεις) και για τις ΔΕΥΑ Θήβας (επτά θέσεις), Παγγαίου (16) και Πύλου (13 θέσεις).
Στις 7 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για έναν Ηλεκτροτεχνίτη ΔΕ στον ΥΗΣ Πολυφύτου και στις 17 του μηνός για έναν Χημικό Μηχανικό στην ΕΦΑ Δωδεκανήσου. Το ΕΚΕΤΑ θα δέχεται αιτήσεις έως τις 5 Ιανουαρίου για 14 θέσεις επιστημόνων στα Ινστιτούτα του: Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (έντεκα) και Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (τρεις θέσεις).
Σήμερα λήγει η προθεσμία για έξι προσλήψεις αρχιτέκτονα και υπευθύνων σχεδιασμού και υλοποίησης, οργάνωσης παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων και προβολής - επικοινωνίας στο Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού για συμβάσεις τεσσάρων έως έξι μηνών στην 14η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Στην κάλυψη 35 θέσεων προσωπικού καθαριότητας προχωρά το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά με προθεσμία έως 5 Ιανουαρίου, ενώ στις 10 του μήνα λήγει η προθεσμία για έξι Μηχανικούς Πληροφορικής, έναν Διδάκτορα Θετικών Επιστημών, έναν Μηχανικό Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων και έναν Χημικό στο ΤΕΙ Αθήνας.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου