Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.666 προσλήψεις μονίμων σε νοσοκομεία και ΕΟΦ

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Διέξοδο από την ανεργία για χιλιάδες υποψηφίους αποτελεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ -η πρώτη του 2017- για την πρόσληψη 1.666 νοσηλευτών, μεταφορέων ασθενών, προσωπικού θαλάμων, μαιών και άλλων ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων.

Πρόκειται για την προκήρυξη 7Κ/2016, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ με αριθμό 14 30.12.2016, τεύχος ΑΣΕΠ, και προβλέπει την επιλογή υποψηφίων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν 700 θέσεις πτυχιούχων ΤΕΙ, 494 θέσεις αποφοίτων δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 348 θέσεις αποφοίτων υποχρεωτικής εκπαίδευσης και 124 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι ακόλουθες:
- ΤΕ Νοσηλευτών, 404 θέσεις,
- ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, 324 θέσεις,
- ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, 242 θέσεις, και 
- ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, 99 θέσεις.
Οι διοριστέοι θα στελεχώσουν 140 νοσηλευτικά ιδρύματα, περιφερειακά ιατρεία, Κέντρα και Μονάδες Υγείας, μεταξύ των οποίων το ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» με 69 θέσεις, τα αθηναϊκά νοσοκομεία Eλενα Βενιζέλου (66), Ευαγγελισμός (64), Γ. Γεννηματάς (55), Αττικόν (53), Σωτηρία (50) και το ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης (51 θέσεις).



Πέραν των αντίστοιχων με την ειδικότητα τίτλων σπουδών, στα κριτήρια που θα πριμοδοτήσουν τους υποψηφίους με επιπλέον μόρια συμπεριλαμβάνονται -ανάλογα με την ειδικότητα- τα πιστοποιητικά χειρισμού Η/Υ, οι άδειες άσκησης επαγγέλματος, ιατρικού ή άλλου κλάδου, η βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Χημικού Συλλόγου, η εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό), μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε κλάδους όπως η φαρμακευτική, η χημεία, η βιοστατιστική, η βιοπληροφορική και η μοριακή βιολογία, αλλά και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης αποτελεί προαπαιτούμενο για 1.120 θέσεις. 
Oπως συμβαίνει με κάθε προκήρυξη της Ανεξάρτητης Αρχής, 414 θέσεις κατανέμονται σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού. Διακόσιες εξήντα τρεις θέσεις αφορούν πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων, 131 αφορούν τριτέκνους και τέκνα τριτέκνων, ενώ από επτά θέσεις αντιστοιχούν στις κατηγορίες παλιννοστούντων Ποντίων και παλιννοστούντων Ομογενών και έξι σε Ελληνες της μουσουλμανικής μειονότητας. 
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν πρώτα ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 31 Ιανουαρίου 2017. 
Η υπογεγραμμένη, εκτυπωμένη μορφή της αίτησης, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ έως τις 6 Φεβρουαρίου, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου