Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Απόφοιτους Πληροφορικής θα προσλάβει η HOL

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013


Απόφοιτους Πληροφορικής θα προσλάβει η HOL

Μια θέση Siebel Senior Developer επιθυμεί να καλύψει η Hellas Online.

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να είναι απόφοιτος Α.Ε.Ι / Τ.Ε.Ι στην πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο, ενώ θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένας έτος εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών ή ανάπτυξης λογισμικού, καθώς επίσης και εμπειρία ανάπτυξης λειτουργιών και προϊόντων σε Oracle Siebel v7.8 ή νεότερη έκδοση.
Θα εκτιμηθεί η καλή γνώση Microsoft Project και Java, καθώς και η ικανότητα συγγραφής τεχνικών κειμένων (technical writing)

Τέλος, απαιτείται άριστη γνώση αγγλικών, ενώ επιθυμητή είναι η προηγούμενη εμπειρία σε θέση Senior Engineer σε ομάδα ανάπτυξης λογισμικού και η εμπειρία σε ανάπτυξη CRM για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Παράλληλα η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της έναν Senior System Analyst.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ στην πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο, πενταετή τουλάχιστον εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών ή ανάπτυξης λογισμικού, καλή γνώση SOA, άριστη γνώση Web Services και XML, πολύ καλή γνώση MySQL , Oracle SQL, UML διαγραμμάτων και Δομών Δεδομένων και τέλος, άριστη γνώση αγγλικών.

Η εταιρεία θα εκτιμήσει την καλή γνώση Microsoft Project και Java, καθώς και την ικανότητα συγγραφής τεχνικών κειμένων (technical writing).
Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, προοπτικές εξέλιξης και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση της Hellas online ΑΕ, Αδριανείου 2 & Παπαδά, 115 25 Αθήνα.
Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.hol.gr.


ΕΘΝΟΣ
Blog Widget by LinkWithin