Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ερχονται προσλήψεις συμβασιούχων σε κοινωφελείς υπηρεσίες δήμων

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013


Ερχονται προσλήψεις συμβασιούχων σε κοινωφελείς υπηρεσίες δήμων

Το «πράσινο φως» έδωσε το ΑΣΕΠ σε άλλους τέσσερις δήμους για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε κοινωφελείς υπηρεσίες.

Ζάκυνθος: Πέντε ειδικότητες
Πέντε θέσεις σε ισάριθμες ειδικότητες όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ζακύνθου. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι οι εξής:

- ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού,

- ΠΕ ή ΤΕ Λογοθεραπευτή,

- ΤΕ Φυσιοθεραπευτή,

- ΔΕ Κοινωνικού Φροντιστή, και

- ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.

Οι επιτυχόντες θα συνάψουν συμβάσεις εργασίας έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Πληροφορίες 26953 60909.

Κοινωνικές ειδικότητες
Τρεις θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τη Νέα Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φιλιάτων. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα προσληφθούν για την υλοποίηση της Δομής Φιλιάτων και της Δομής Βρυσέλλας Παλαιοχωρίου.

Ειδικότερα, στη Δομή Φιλιάτων τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Κοινωνικός λειτουργός ΠΕ ή ΤΕ ένας Ψυχολόγος ΠΕ ή ένας Κοινωνιολόγος ΠΕ και ένας Νοσηλευτής των κατηγοριών ΠΕ ή ΤΕ, ή ένας Βοηθός Νοσηλευτών ΔΕ ή ένας Επισκέπτης Υγείας ΤΕ. Αντίστοιχα, στη Δομή Βρυσέλλας, αντιστοιχεί μία θέση Κοινωνικού Λειτουργού ΠΕ ή ΤΕ, ή Ψυχολόγου ΠΕ, ή Κοινωνιολόγου ΠΕ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις έως και τις 31 Μαρτίου 2013. Πληροφορίες: 26643 60100.

Βισαλτία: Πτυχιούχοι Πληροφορικής
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί η προκήρυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βισαλτίας για τρεις θέσεις εποχικού προσωπικού στα ΚΔΑΠ τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.

Οι θέσεις αφορούν τρεις πτυχιούχοι ΑΕΙ Πληροφορικής ή, σε περίπτωση έλλειψης, πτυχιούχοι ΤΕΙ Πληροφορικής, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα ΚΔΑΠ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας, Σιτοχωρίου και Τερπνής. Περισσότερες πληροφορίες: 23220 20314.

Πάρος: έξι γυμναστές
Με 6 ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα ενισχυθεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.). Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, έως τις 14 Ιουνίου 2013 με ωριαία αποζημίωση.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 7 Φεβρουαρίου στη K.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου. Πληροφορίες στο τηλ. 22840 22860

ΕΘΝΟΣ
Blog Widget by LinkWithin