Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού για γυναίκες 20-39 ετών

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα ενημέρωσης και κλινικής εξέτασης μαστού για νέες γυναίκες 20-39 ετών, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ), διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, παραπομπή για δωρεάν εξετάσεις (Μαστογραφία, Υπέρηχο μαστού ή Κυτταρολογικές εξετάσεις) σε διαγνωστικά κέντρα.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες 20-39 ετών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, να έρθουν σε επαφή με ειδικούς γιατρούς μαστού που θα τις ενημερώσουν για τη υγεία του μαστού τους, να εξοικειωθούν οι νεότερες γυναίκες με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται για 2 εβδομάδες, από Δευτέρα 22 Μαΐου έως Παρασκευή 2 Ιουνίου, ταυτόχρονα σε Αθήνα – Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Ο κλινικός έλεγχος μαστού θα λάβει χώρα στους χώρους του συλλόγου «’Αλμα Ζωής» της εκάστοτε πόλης.


Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 8 έως 19 Μαΐου, 10πμ -1μμ στα τηλέφωνα: Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» (Αθήνα): 210 88 15 444. Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας (Πάτρα): 2610 222 274. Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη): 2310 285 181.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου