Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

555 εποχικοί σε κατασκηνώσεις

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι ανάγκες για εποχικό προσωπικό στις Παιδικές Εξοχές - Κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος 2017, προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Εργασίας.


Οι θέσεις που θα καλυφθούν ανέρχονται σε 555, ενώ ο χρόνος απασχόλησης των νέων εργαζομένων ορίζεται σε τρεις μήνες. Αναφορικά με τις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν, οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
• Ομαδάρχες, 160 θέσεις,
• Εργατικό προσωπικό, 102 θέσεις, και
• Ψυχαγωγοί Χειροτεχνίας, 66 θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν 35 Επιμελητές, 30 Γυμναστές και 22 Βοηθοί Μαγείρων. Από 13 θέσεις αντιστοιχούν σε Συντονιστές, Διαχειριστές, Βοηθούς Διαχειριστών, Αποθηκάριους, Ιατρούς, Νοσοκόμες, Μάγειρες, Φύλακες, Ειδικούς Τεχνίτες και Προσωπικό Καθαριότητας. Στην ειδικότητα Ναυαγοσωστών αντιστοιχούν δέκα θέσεις.
Οπως προβλέπει η ΚΥΑ, από τις προσλήψεις προκαλείται εφάπαξ δαπάνη κατά το τρέχον οικονομικό έτος, το ύψος της οποίας, αν και δεν μπορεί να προσδιορισθεί επακριβώς, λόγω της ιδιαίτερης φύσης λειτουργίας των Κατασκηνώσεων, εκτιμάται, πάντως, ότι δεν θα υπερβεί το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ.
Η συγκεκριμένη δαπάνη, όπου περιλαμβάνεται η μισθοδοσία του προσωπικού και πάσης φύσεως λειτουργικές δαπάνες των κατασκηνώσεων, θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του οικονομικού έτους 2017, με τις οποίες ακολούθως θα επιχορηγηθούν οι Δήμοι που θα λειτουργήσουν φέτος τις κατασκηνώσεις τους.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου