104 τεχνίτες και διοικητικοί σε ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad

google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

104 τεχνίτες και διοικητικοί σε ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ

Εκατόν τέσσερις εποχικοί υπάλληλοι θα ενισχύσουν δεκάδες υπηρεσίες της ΔΕΗ και του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας.
Ηδη αιτήσεις υποβάλλονται για εννέα θέσεις τεχνικού προσωπικού στη ΔΕΗ έως τις 30 Οκτωβρίου. Ο ΥΗΣ Αγρα θα καλύψει τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων τρεις για Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ-ΥΗΣ και Ανεμοστροβίλων και μία για Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών και Υποσταθμών, ενώ στο Συγκρότημα Αλιάκμονα /ΑΗΣ Σφηκιάς-Ασωμάτων οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά δύο Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ-ΥΗΣ και Ανεμοστροβίλων. Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών θα προσλάβουν ο ΥΗΣ Πολυφύτου-Ιλαρίωνα και ο ΥΗΣ Πλαστήρα -Μεσοχώρας -δύο και μία θέσεις, αντίστοιχα.
Νέες εγκρίσεις
Στο μεταξύ, μόλις εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ 89 επιπλέον θέσεις σε τέσσερις ειδικότητες για Αυτόνομους και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής σε όλη τη χώρα. Οι πολυπληθέστερες ειδικότητες είναι οι ακόλουθες: ΔΕ Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ (61 θέσεις) και ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών και Υποσταθμών (19 θέσεις). Επίσης, θα προσληφθούν πέντε Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, τρεις υπάλληλοι Γραφείου ΔΕ και ένας Λογιστικός υπάλληλος ΤΕ. Το νέο προσωπικό θα ενισχύσει τους ΑΣΠ Μήλου, Μυκόνου, Πάρου, Σύρου, Λήμνου Σάμου, Χίου, Μήλου, Πάρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Κω, Θήρας και Λέσβου. Επίσης, θα στελεχωθούν και οι ΤΣΠ Αγαθονησίου, Αστυπάλαιας, Πάτμου, Σύμης, Αμοργού, Κύθνου, Σερίφου, Μεγίστης, Σκύρου, Σίφνου, Ικαρίας και Γαύδου.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad


google.com, pub-9626582101319004, DIRECT, f08c47fec0942fa0