Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επιδοτούμενα σεμινάρια κινεζικής γλώσσας

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει στα μέλη του διοργανώνει Επιδοτούμενα Σεμινάρια Εργαζομένων, του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 - 25 του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για εξειδικευμένα σεμινάρια κατάρτισης με έμπειρους στην κινεζική αγορά και τις πωλήσεις πιστοποιημένους εισηγητές. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ανέξοδα τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους και να είναι πιο καλά προετοιμασμένες στη συνεργασία τους με την κινεζική αγορά, το εμπόριο και τις υπηρεσίες.

Στόχος είναι η παροχή στους εργαζομένους των επιχειρήσεων – μελών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου της καλύτερης κατάρτισης για την προσέγγιση και τη συνεργασία με την κινεζική αγορά αλλά και εν γένει για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας.

Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών (8 4ωρα) και υλοποιούνται σε ώρες εκτός ωραρίου εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα).

Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα,bθα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160,00€ καθαρά και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι, που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και εργάζονται σε επιχείρηση/ μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου που απασχολεί με ΙΚΑ έως 25 εργαζόμενους. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων πλην των εισηγητών θα υπάρξουν και παρουσίες επιχειρηματιών και συμβούλων αλλά κι εκπροσώπων επιχειρήσεων που ήδη έχουν αναπτύξει συνεργασία με την κινεζική αγορά ή είναι ήδη εγκατεστημένοι στην Κίνα.

Τα επιδοτούμενα αυτά σεμινάρια αφορούν εργαζομένους σε επιχειρήσεις/μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου εντός Αττικής και θα πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας ή εντός των γραφείων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν ΑΜΕΣΑ οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν είναι τα εξής:

Υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης στην οποία εργάζονται (επισυνάπτεται έτοιμη φόρμα)
Συμπλήρωση στοιχείων καταρτιζομένου (επισυνάπτεται έτοιμη φόρμα )
Φωτ/φο της αστυνομικής ταυτότητας,
Φωτ/φο Νόμιμου Παραστατικού από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. που να αποδεικνύει το Α.Φ.Μ. (εκκαθαριστικό σημείωμα ή φορολογική δήλωση ή φορολογική ενημερότητα)
Φωτ/φο τραπεζικού λογαριασμού
Φωτ/φο Βιβλιαρίου Ασθενείας ΙΚΑ με θεωρήσεις από «01/03/2015 έως 28/02/2016»
Αριθμός Μητρώου εταιρείας μέλους στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο
Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε για την καλύτερη διοργάνωση με την κα Λαζαρακοπούλου και στα τηλ: 6973 342765, 2104920777 ή με τα γραφεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στα τηλ. 210 3629445 και 6932 900255 κα Σταματίνα Μάρκου, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου