Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα από την Emirates

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ημέρα Καριέρας διεξάγει στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Emirates, η οποία επιθυμεί να στελεχώσει τα αεροσκάφη της με νέο προσωπικό καμπίνας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας και να διαθέτουν ύψος τουλάχιστον 2,12 μ., όταν στέκονται στις «μύτες» των ποδιών τους, ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στον εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης που διαθέτουν όλα τα αεροσκάφη της εταιρείας.
Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα από την Emirates

Δεκτοί θα γίνουν τουλάχιστον απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα γνωρίζουν
άπταιστα την αγγλική γλώσσα, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο. Επιπλέον, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τη φυσική καταλληλότητα που θα επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και ο ενθουσιασμός για την εργασία του ιπταμένου μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Ledra Marriot, στη Λεωφ. Συγγρού 115, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί και η επόμενη επίσκεψη της Emirates στη χώρα μας, στις 11 Οκτωβρίου για την οποία ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να καθοριστεί προσεχώς.
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου