Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2013-14

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Ο αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων– Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, καθορίζεται σε 1050 Έλληνες σπουδαστές/στριες (620 Πλοίαρχοι και 430 Μηχανικοί).

Επιπλέον των ανωτέρω και σε ποσοστό 10%, εισάγονται ως ειδική κατηγορία (Πολύτεκνοι κ.λ.π) 105 Έλληνες σπουδαστές/στριες (62 Πλοίαρχοι και 43 Μηχανικοί).

Επιπλέον του αριθμού της ανωτέρω παρ.1 και σε ποσοστό 3%, εισάγονται ως ειδική κατηγορία (Τρίτεκνοι) 32 Έλληνες σπουδαστές/στριες (19 Πλοίαρχοι και 13 Μηχανικοί).

Επιπλέον του αριθμού της ανωτέρω παρ.1 και μόνο για τους υποψήφιους της Πρώτης και Δεύτερης Γενικής κατηγορίας (υποψήφιοι μέσω πανελληνίων εξετάσεων) και σε ποσοστό 1% ανά περίπτωση, εισάγονται 7 Έλληνες σπουδαστές/στριες ( 4 Πλοίαρχοι και 3 Μηχανικοί)
απόφοιτοι Εσπερινών Λυκείων και ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄& B´.

Μετά τα ανωτέρω ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/στριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. διαμορφώνεται σε 1194 Έλληνες σπουδαστές/στριες (705 Πλοίαρχοι και 489 Μηχανικοί).

Οι υποψήφιοι/ες της ΠΡΩΤΗΣ Γενικής Κατηγορίας πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, και επιπλέον πρέπει να υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε
οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. (πλην ΑΕΝ Οινουσσών), τα πιο κάτω δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την κοινοποίηση της παρούσας και μέχρι την 11.07.2013 ημέρα Πέμπτη.

Οι υποψήφιοι/ες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ Γενικής Κατηγορίας πρέπει να υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. (πλην ΑΕΝ Οινουσσών), τα πιο κάτω δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την κοινοποίηση της παρούσας και μέχρι την 09.08.2013 ημέρα Παρασκευή.
Blog Widget by LinkWithin