Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.000 θέσεις κατάρτισης προσφέρει ο "Παπαστράτος"

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

1.000 θέσεις κατάρτισης προσφέρει η εταιρεία "Παπαστράτος" σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και επιχειρησιακής επιμόρφωσης και Κατάρτισης (ΙΒΕΠΕ).

Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνονται σε ανέργους και επαπειλούμενους με ανεργία ηλικίας 25 έως 50 ετών αποφοίτους Λυκείου ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, και με σχετική προϋπηρεσία όπου η παρακολούθηση του προγράμματος απαιτεί.

Η διάρκεια όλων των επιμορφωτικών προγραμμάτων για άτομα με σχετική προϋπηρεσία θα ανακοινωθεί με την εκπόνηση του προγράμματος εκ των οποίων το 50 %θα είναι θεωρία και το 50% πρακτική. Η διάρκεια ποικίλλει ανά πρόγραμμα  από 24 έως 60 διδακτικές ώρες. Σημειώνεται ότι τα προγράμματα θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του ΙΒΕΠΕ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Πάτρα και στην Αλεξανδρούπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις τα κοινωνικά και ειδικά ανά αντικείμενο κριτήρια επιλογής, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στο www.ivepe.gr. Αιτήσεις στο email:  [email protected] έως 15 Ιουλίου.
Blog Widget by LinkWithin