Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

20 Θέσεις εργασίας στα Χανιά

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ως εξής:

9 ΥΕ Εργατών
2 ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών
2 ΔΕ Τεχνιτών Οικοδόμων
1 ΔΕ Βοηθών Τεχνιτών Οχημάτων
3 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων (Αποφρακτικά)
3 ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων (Γ' ειδικότητας)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Χανίων, Πιθάρι Ακρωτηρίου (κτίριο πρώην Δημαρχείου Ακρωτηρίου), Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73100, απευθύνοντας την στο Τμήμα Διοίκησης - Προσωπικού υπ' όψιν κυρίου Πέτρου Ζησάκη (τηλ. επικοινωνίας: 28210-36287).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Καταληκτική ημερομηνία: 12/04/2013
Τηλέφωνο: 28210-36287
Blog Widget by LinkWithin