Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

125 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε την πρόσληψη 125 ατόμων που θα γίνει σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και σε 48 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας με σκοπό την κάλυψη του προγράμματος εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου με τη διενέργεια εμβολιασμών, τη λήψη δειγμάτων αίματος και παθολογικού υλικού και την σήμανση των εξετασθέντων ζώων. Ο εμβολιασμός και η αιμοληψία διενεργείται από τους Κτηνιάτρους με τη βοήθεια των Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής και οι Εργάτες πραγματοποιούν την σήμανση στα αυτιά των ζώων με ειδική συσκευή.

Το πρόγραμμα αυτό συνχρηματοδοτείται μέσω του Κτηνιατρικού Ταμείου από τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και για την μη πιστή εφαρμογή του κατά το παρελθόν και μέχρι σήμερα η χώρα μας εγκαλείται από αυτές, με την απειλή επιβολής προστίμου και την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας.

Καθορίζουμε τον αριθμό κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών, ως ακολούθως:

55 ΠΕ Κτηνίατροι
35 ΤΕ Τεχνολόγοι Ζωικής Παραγωγής
35 ΥΕ Εργάτες
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου