Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Νέους συνεργάτες θα προσλάβει η Cyta

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013


Νέο προσωπικό θα προσλάβει η Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.
Λειτουργός Κέντρου Τεχνικής Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης
Ο κάτοχος της θέσης θα έχει καθήκοντα την παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στους Πελάτες για Τεχνικά Θέματα. Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας, ικανότητα επικοινωνίας ειδικά σε προφορικό επίπεδο καθώς και πτυχίο Τεχνικής Σχολής (ΤΕΕ/ΙΕΚ με κατεύθυνση στις τηλεπικοινωνίες).

Η εμπειρία θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν, ενώ μερικά από τα ατομικά χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν είναι: ομαδικότητα, προφορική Επικοινωνία, επιζήτηση μάθησης, προσανατολισμός στον πελάτη, αντίληψη-κατανόηση. Oλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη "ΛΚΤΤΕ 1_13".
Υπάλληλοι Τοπικής Εξυπηρέτησης

Οι νέοι συνεργάτες θα εργαστούν στα καταστήματα Πατρών, Βέροιας, Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης, ενώ μερικές από τις αρμοδιότητές τους θα είναι η εξυπηρέτηση Πελατών-Πωλήσεις, η προώθηση Προϊόντων και Υπηρεσιών, η είσπραξη οφειλών από πελάτες, η πώληση Τερματικού Εξοπλισμού και Παρελκόμενων αλλά και η αποθήκευση και Διακίνηση. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει έχουν πολύ καλή γνώση Η/Υ, καλή γνώση Αγγλικών και ικανότητα επικοινωνίας, ειδικά προφορικής. Η γνώση μίας επιπλέον ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν, ενώ για τη συγκεκριμένη θέση απαιτείται και εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών ή πωλήσεις. Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι απόφοιτος ή επί πτυχίω σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ κατά προτίμηση σε τηλεπικοινωνίες ή Οικονομικά, ενώ όλοι οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη "ΥΤΕΚΠ 1_13".
Υπάλληλοι Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, οι οποίοι θα απασχοληθούν στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν ως καθήκοντα, την ενημέρωση πορείας των αιτήσεων, τη συμπλήρωση νέων αιτήσεων και τροποποιητικών, τις απαντήσεις σε θέματα λογαριασμών, την ενημέρωση προϊόντων, τις γενικές ενημερώσεις και τις εξερχόμενες ενημερώσεις απόρριψης αιτημάτων - ενεργοποιήσεων. Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση Η/Υ, καλή γνώση Αγγλικών (επιπλέον ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν) και ικανότητα επικοινωνίας ειδικά σε προφορικό επίπεδο. Ακόμη, απαιτείται εμπειρία σε Εξυπηρέτηση Πελατών, ενώ ο κάτοχος θα πρέπει να είναι απόφοιτος ή επί πτυχίω σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ κατά προτίμηση σε τηλεπικοινωνίες ή Οικονομικά. Τέλος, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη "ΥΚΤΕΘ 1_13".


ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ
ΕΘΝΟΣ
Blog Widget by LinkWithin