Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Είστε άνεργος / άνεργη;

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012


Είστε πτυχιούχος κάτω των 25 ετών και σας ενδιαφέρει η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα;

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά. Σ’ αυτήν συμμετέχουν: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ ΣΕΒΕ – ΣΒΒΕ – ΔΕΘ και ΕΝΔΥΣΗ, και η εταιρεία ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ.

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, επικοινωνώντας με τις υπηρεσίες του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) (αρμόδιος Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, αριθμ. τηλ.  2310539817, e-mail: [email protected]) και δηλώστε συμμετοχή και εμείς θα σας υποστηρίξουμε και θα σας διευκολύνουμε στην εξεύρεση επαγγελματικής διεξόδου.

Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Εσείς εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα. Οι θέσεις των ανέργων είναι περιορισμένες.
2. Εμείς σας καταρτίζουμε παρέχοντάς σας εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης, (5€/ώρα) σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε:
• Είτε για να στελεχώσετε υφιστάμενες επιχειρήσεις,
• Είτε για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.
3. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη στελεχών και σας τοποθετούμε εκεί, κατόπιν συνεννόησης, για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες.
4. Εμείς σας εντάσσουμε σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.



Για να δείτε το Πλήρες Κείμενο της Προκήρυξης πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και απασχόληση στη μεταποίηση» χρηματοδοτείται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενθαρρύνοντας την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στον τομέα της μεταποίησης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης», η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού ’Αξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και κατά 25% από εθνικούς πόρους.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου