Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Νέο προσωπικό ζητούν 4 μεγάλες επιχειρήσεις

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017



Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρουν σε άτομα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης τέσσερις μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.


DDB Athens
Ο Πολυεθνικός Ομιλος Επικοινωνίας και Παροχής Υπηρεσιών ΑΕ, DDB Athens, αναζητά νέο προσωπικό για το λογιστικό, το δημιουργικό και το διοικητικό της τμήμα. Σήμερα, κάτω από το νομικό σχήμα της εταιρείας υπάρχουν τέσσερις επιχειρησιακοί τομείς: η DDB Athens για διαφημιστικές υπηρεσίες, η Rapp για υπηρεσίες Direct Marketing, η DDB South Central Europe για τη διοίκηση του Ομίλου εκτός Ελλάδος και η Tribal Worldwide για υπηρεσίες digital marketing, όπου θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Διευθυντής Διαχείρισης Λογαριασμών (Group Account Director), για την οποία απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών και δυνατότητα ταξιδίων στο εξωτερικό, Senior Copywriter με προϋπηρεσία πέντε ετών, και Digital Art Director με εργασιακή εμπειρία τριών ετών. Για τις ειδικότητες Account Manager και Digital Account Manager, απαιτείται προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών.
Βιογραφικά: [email protected] και http://tribalworldwide.gr/career/

ΟΠΑΠ
Ο ΟΠΑΠ θα προσλάβει τεχνικό προσωπικό πληροφορικής, πωλήσεων και μάρκετινγκ, προκειμένου να ενισχύσει τόσο το κοινωνικό σύνολο με τη συμβολή του στο πρόβλημα της ανεργίας, όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.
Κάποιες από τις ειδικότητες που θα προτιμηθούν είναι οι εξής: Sports Betting Data Scientist, Quality Assurance Senior Specialist, Μηχανικός Δικτύων, GHs Technical Support Agent, Project Manager Επιχειρηματικών Ιστοσελίδων και Εφαρμογών Κινητής Τηλεφωνίας, Construction Engineering Projects Team Supervisor, Ειδικός Μάρκετινγκ Λιανικής, Ειδικός Δικτύων Επικοινωνίας, Τεχνικός Συντονιστής Gaming Halls, Μηχανικός Δημοσίων Εργων, Αρχιτέκτονας Μηχανικός και Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για Αθήνας, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης.
Βιογραφικά: http://www.opap.gr/el/web/corporate.opap.gr/career-opportunities

ΑΒ Βασιλόπουλος
Προσωπικό από έντεκα ειδικότητες επιθυμεί να προσλάβει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος. Το προσωπικό θα ενισχύσει τόσο τα καταστήματα ΑΒ, αλλά και τα ΕΝΑ Cash & Carry στην Αθήνα, στα Οινόφυτα, στον Γέρακα, στο Βόλο, στη Λαμία, στη Χαλκιδική, στο Κιάτο, στη Λήμνο, στη Νάξο, στη Χαλκίδα και στο Ηράκλειο Κρήτης.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι, μεταξύ άλλων, οι εξής: Λογιστές, Category Manager, Συνεργάτης Αποζημιώσεων και Προνομίων, Αναλυτής Μάρκετινγκ, εξωτερικοί Πωλητές, Υπεύθυνοι καταστημάτων, Υποδιευθυντές καταστημάτων, Υπεύθυνοι τυποποιημένων και Πωλητές κρεοπωλείου.
Βιογραφικά: http://www.abcareers.gr/

Fraport
Πτυχιούχους ΙΤ, Μάρκετινγκ και Λογιστικών αναζητά η ελληνογερμανική κοινοπραξία, Fraport, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας. Οι ειδικότητες που θα προτιμηθούν είναι οι εξής: IT Infrastructure and Applications, IT and Telecoms, Security Specialist, Help Desk Specialist, Account Manager, ειδικός Χρηματοοικονομικών, Λογιστικής και Φορολογίας, υπεύθυνος Διαχείρισης Διαθέσιμων, υπεύθυνος Οικονομικού Σχεδιασμού.
Στον τομέα Πληροφόρησης και Προγραμματισμού Κίνησης, η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει άτομα για την επιχειρησιακή της λειτουργία στους τομείς: Επειγόντων περιστατικών, Διαδικασίες Λειτουργίας Αεροδρομίων και Διαχείριση Απόδοσης και SOP.
Η Fraport προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο να στελεχώσει τα γραφεία της στην Ελλάδα και να επεκτείνει τον κύκλο συνεργατών της.
Βιογραφικά: http://www.fraport-greece.com/ell
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου