Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

477 εποχικοί σε δήμους, νοσοκομεία και ΔΕΚΟ

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Σε 477 ανέρχονται οι θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν αυτή την εβδομάδα σε νοσηλευτικά ιδρύματα, δήμους, ΔΕΚΟ, καθώς και σε άλλους φορείς. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων έχουν ήδη οριστεί για τους υποψηφίους, ενώ -ανάλογα με τον εκάστοτε φορέα- ως αργότερη καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 20ή Φεβρουαρίου.

Διακόσιες εξήντα εννέα προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν έξι νοσηλευτικά ιδρύματα, εκ των οποίων 193 το ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για 31 Φύλακες, 105 Καθαριστές και 57 Τραπεζοκόμους, και 32 το ΓΝ Χίου «Σκυλίτσειο» για οκτώ Φύλακες, 17 Καθαριστές και τέσσερις Τραπεζοκόμους. Είκοσι τέσσερις θέσεις αφορούν το ΓΝΑ «Ελπίς», 12 το ΓΝ Κιλκίς, οκτώ το ΓΝ Μεσσηνίας (νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας) και 59 το ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», στα οποία οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά προσωπικό καθαριότητας.

14 θέσεις στην Αθήνα
Προκηρύχθηκαν 51 θέσεις σε εννέα δήμους και νομικά πρόσωπα Δήμων, από τις οποίες οι περισσότερες -14 στο σύνολό τους- αντιστοιχούν στον Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση της απασχόλησης και ολοκληρωμένες κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο της Αθήνας». Πρόκειται για θέσεις Οικονομικών, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Κοινωνικών Λειτουργών, Ψυχολόγων ή Ψυχιάτρων, Καρδιολόγου, Γενικού Ιατρού, Γυναικολόγου και Παιδιάτρου. Στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου θα καλυφθούν τρεις θέσεις Βοηθών Χειριστών Αναβατήρων, τρεις Ηλεκτρολόγων και από δύο θέσεις στις ειδικότητες Οδηγών Λεωφορείου και Χειριστών Μηχανημάτων Έργων.


Ο Δήμος Ρόδου θα καλύψει εννέα θέσεις για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, και συγκεκριμένα, Κοινωνικών Λειτουργών, Κοινωνιολόγου, Ψυχολόγου, Επισκέπτη Υγείας, Λογιστή, Γραμματέα και Διαμεσολαβητή.
Προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν, επίσης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (πέντε θέσεις), το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Λέσβου (τέσσερις), ο Δήμος Καισαριανής και το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Ιστιαίας-Αιδηψού (από τρεις θέσεις), η Κοινωφελής Επιχείρηση Βισαλτίας (δύο) και το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πολιτικής Ρεθύμνου (μία θέση).

Στο μεταξύ, «τρέχουν» οι προθεσμίες για 101 θέσεις στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ΑΕ, ο οποίος θα προσλάβει προσωπικό από 22 ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων (40 θέσεις), ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Σταθμών-Υποσταθμών (δώδεκα), ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (οκτώ), ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Εγκαταστάσεων (από τέσσερις θέσεις). Επίσης, θα καλυφθούν πέντε θέσεις Μηχανοτεχνιτών στον ΑΗΣ Χανίων.
Στο μεταξύ, αιτήσεις υποβάλλονται για 20 θέσεις Μεταφραστών-Διερμηνέων με δίμηνες συμβάσεις στην ΕΛΑΣ, για 16 στη ΜΚΟ ΚΣΔΕΟ «Εδρα», για δέκα στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ για τα Εξειδικευμένα Κέντρα Προώθησης στην Απασχόληση, καθώς και για πέντε θέσεις συμβασιούχων συνεργατών στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου