Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων από την ΦΑΜΑΡ Α.Β.Ε

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα εντάξει στο δυναμικό της η ΦΑΜΑΡ Α.Β.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών.Ειδικότερα, η εταιρεία θα προσλάβει HSE Administrator, Packaging Engineer και Production Shift Supervisor.


HSE ADMINISTRATOR (ΚΟΔ. H&SJ_02_2016)

Η θέση αφορά πλήρη απασχόληση διάρκειας 10 μηνών. 0 κάτοχος θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ/ ΤΕΙ θετικής κατεύθυνσης, ενώ θα πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον από ένα έως δυο έτη σε διαχείριση θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας. Παράλληλα, απαιτείται ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, οργανωτικές ικανότητες και πολυ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.


PACKAGING ENGINEER (ΚΩΔ.: PEAL_02_2016)

0 κάτοχος της θέσης θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ (μηχανολόγος/ χημικός μηχανικός) θετικής κατεύθυνσης, ενώ επιθυμητή είναι η εμπειρία σε ανάλογη θέση και ιδιαίτερα από βιομηχανικό περιβάλλον. Επιπλέον, ο κατάλληλος συνεργάτης θα πρέπει να έχει γνώσεις χειρισμού Η/Υ (Ms Office), πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και ισχυρές οργανωτικές ικανότητες.



PRODUCTION SHIFT SUPERVISOR3RD SHIFT (ΚΟΔ.: PRD_SS_02_16)

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ, χημικού, χημικού μηχανικού ή φαρμακοποιού, εμπειρία από ένα έως τρία έτη σε αντίστοιχη θέση βιομηχανικού περιβάλλοντος (ιδιαίτερα από φαρμακοβιομηχανία), γνώσεις χειρισμού Η/Υ (Ms Office) και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας http: famarforms.applymycv.gr.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου