Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις Εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Ζητείται μηχανικός με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την διαχείριση μονάδας παραγωγής σκυροδέματος (μελέτες σύνθεσης, έλεγχος υλικών, έλεγχος και διαχείριση μονάδος παραγωγής) Απασχόληση εκτός Αθηνών. Αποστολή στο email:[email protected] (link sends e-mail) με αναφορά ΚΩΔ.01

Ζητείται μηχανικός με μεγάλη εμπειρία στην κοστολόγηση και στην υλοποίηση έργων βιολογικών καθαρισμών. Απασχόληση εκτός Αθηνών. email:[email protected] (link sends e-mail)

Τεχνική εταιρία με έργα σε Αττική, Μεσσηνία και Κύπρο, ζητά πολιτικό μηχανικό ή απόφοιτο ΤΕΙ, για την θέση του εργοταξιάρχη σε έργο ανακαίνισης ξενοδοχείου στην Μεσσηνία. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός από ΑΕ κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για σχεδίαση μεταλλικών κατασκευών. Απαραίτητη εμπειρία σε διαμόρφωση ελασμάτων και μεταλλικών οικίσκων. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: [email protected] (link sends e-mail)


Ζητείται Αρχιτέκτων μηχανικός από αρχιτεκτονικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη για πλήρη απασχόληση, με γνώσεις ΝΟΚ και έκδοσης οικοδομικών αδειών, Autocad, τρισδιάστατου σχεδιασμού και φωτορρεαλισμού, καλή χρήση Η/Υ. Βιογραφικά και πορτοφόλιο στο [email protected] (link sends e-mail)

Από Τεχνικό Γραφείο στην Κέρκυρα ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός με γνώση εκπόνησης μελετών κτιριακών έργων για μόνιμη εργασία. Αποστολή βιογραφικού στο [email protected] (link sends e-mail)

Πηγή: https://portal.tee.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου