Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Διαγωνισμό κατάταξης μέσω ΑΣΕΠ, 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων (ανδρών-γυναικών) έτους 2015, ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες
Αναφορικά με το διαγωνισμό, το υπουργείο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνονται οι δομές του Λιμενικού από τις διαδικασίες του διαγωνισμού, αλλά αντίθετα ενισχύονται και προστατεύονται, τόσο με τη συμμετοχή συμβούλων του ΑΣΕΠ, όσο και με τη συμμετοχή καθηγητών του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά στην Επιτροπή Εξετάσεων, με πρόεδρο εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ.
Δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, υπήρξε η εφαρμογή ενός δικαιότερου συστήματος εισαγωγής στο Σώμα, που δε θα επιτρέπει καμιά αφορμή αμφισβήτησης των διαδικασιών, αντιθέτως θα προστατεύει και θα αναβαθμίζει το κύρος του Λιμενικού, διαφυλάσσοντας το αδιάβλητο και τη διαφάνεια του διαγωνισμού.

Στον νέο διαγωνισμό, για πρώτη φορά έχουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΑΣΕΠ στην Επιτροπή για τις αθλητικές δοκιμασίες, ενώ για πρώτη επίσης φορά, οι συμμετέχοντες στα αθλήματα προσυπογράφουν το αποτέλεσμα της επίδοσής τους μετά την ολοκλήρωση της αντίστοιχης δοκιμασίας.

Επίσης, όλα τα συλλογικά όργανα, είτε του ΑΣΕΠ, είτε του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., είτε των καθηγητών του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, προκύπτουν μετά από κλήρωση.
Τέλος, η βαθμολόγηση των μαθημάτων που εξετάζονται μέσω του συστήματος ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, θα γίνουν από το ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά, αφού οι φάκελοι των απαντήσεων των υποψηφίων θα αποσταλούν στον ΑΣΕΠ από την Επιτροπή Εξετάσεων, θα σαρωθούν (σκαναριστούν) και θα βαθμολογηθούν απευθείας, με πλήρη εξασφάλιση της ανωνυμίας των υποψηφίων, και με στόχο τον αποκλεισμό και της όποιας υπόνοιας για αδικίες στη βαθμολογία και για ευνοιοκρατία.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, στην Επιτροπή Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά, από τις 20−01−2016 έως και τις 17−02−2016.



ethnos.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου