Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

3.362 προσλήψεις συμβασιούχων σε δήμους και hotspots – Οι ειδικότητες που ζητούνται

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Σύμφωνα με το «σχέδιο Μουζάλα για τους πρόσφυγες», θα προσληφθούν μέσα στον Απρίλιο 1.600 έκτακτοι υπάλληλοι μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν ακόμη 262 θέσεις εποχικών υπαλλήλων που θα εργαστούν στα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων. Τέλος 1.500 θέσεις θα δημιουργηθούν σε κοινωνικές δομές δήμων. Το νέο προσωπικό, σύμφωνα με το Έθνος, θα προέρχεται από μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων όπως: διοικητικοί, οδηγοί, γενικών καθηκόντων, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, τεχνολόγοι, μηχανικοί και τοπογράφοι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, διάφοροι τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.λπ.), προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.λπ.


Σύμφωνα με το «σχέδιο Μουζάλα για τους πρόσφυγες», θα προσληφθούν μέσα στον Απρίλιο 1.600 έκτακτοι υπάλληλοι μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν ακόμη 262 θέσεις εποχικών υπαλλήλων που θα εργαστούν στα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων. Τέλος 1.500 θέσεις θα δημιουργηθούν σε κοινωνικές δομές δήμων.

Το νέο προσωπικό θα προέρχεται από μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων όπως: διοικητικοί, οδηγοί, γενικών καθηκόντων, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, τεχνολόγοι, μηχανικοί και τοπογράφοι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, διάφοροι τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.λπ.), προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.λπ.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου