Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Νέα προγράμματα κατάρτισης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Προγράμματα κατάρτισης μάνατζμεντ, στρατηγικής αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, διοίκησης ολικής ποιότητας και μάρκετινγκ προσφέρει για την τρέχουσα περίοδο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει 10 εβδομάδες.

Πριν από τη λήξη του προγράμματος και για την αξιολόγησή τους, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε τεστ αξιολόγησης και υποβάλλουν γραπτή εργασία, την οποία υλοποιούν με βάση οδηγίες που έχουν λάβει στα πλαίσια του προγράμματος.

Η δομή των προσφερομένων προγραμμάτων κατάρτισης είναι ευέλικτη και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματός τους (από 14.12.2014 έως 4.1.2015).






Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία. Ενώ δικαίωμα εγγραφής δεν έχουν οι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα σπουδών του ΕΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014. Η αξιολόγησή τους είναι διαρκής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα.

Με την πιστοποίησή της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα προγράμματα προσφέρονται με σημαντική μείωση των διδάκτρων τους προς όλους. Το τελικό κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα είναι 160 ευρώ.

Στο παραπάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 και 15:00 - 17:00.


Δείτε ακόμη

















Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου