Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

PUBLIC: Απασχόληση σε τηλεφωνικό κέντρο

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Εργαζόμενους στο τηλεφωνικό κέντρο (Call Center Agents) με πλήρη απασχόληση ζητά η Public.

Τα απαραίτητα προσόντα είναι απολυτήριο Λυκείου, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, πελατοκεντρική αντίληψη, προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, άνεση στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον windows, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Αλλα επιθυμητά προσόντα είναι η γνώση Αγγλικής Γλώσσας, ενώ η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε πωλήσεις, κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ή / και τηλεφωνικό κέντρο θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Product Manager (Buyer) Τεχνολογίας
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου ανωτάτης σχολής - πανεπιστημίου, ενώ θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία από δύο έως τρία χρόνια σε ανάλογη θέση ή παραπάνω έτη σε θέση ευθύνης εντός καταστήματος retail ή σε θέση υπευθύνου αγορών/παραγγελιών. Παράλληλα, απαιτείται πολύ καλή γνώση Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) και πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας (γραπτός και προφορικός λόγος)

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας http://www.public.gr



Πηγή: ethnos.gr
Blog Widget by LinkWithin