Πώς θα βρείτε δουλειά μέσω ΟΑΕΔ στο Διαδίκτυο - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Πώς θα βρείτε δουλειά μέσω ΟΑΕΔ στο Διαδίκτυο

Για την προσπάθεια εκσυγχρονισμού στον ΟΑΕΔ στα πλαίσια των νέων προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας αναφέρθηκε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Κλιμακώνουμε χρονικά τις αλλαγές που χρειάζονται για να υπάρξει αυτόματη ηλεκτρονική αναζήτηση των κενών θέσεων εργασίας από την διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ με βάση το βιογραφικό και την περιοχή. Αντίστοιχη αναζήτηση θα είναι δυνατή και αντίστροφα, από την πλευρά των επιχειρήσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ υπογράμμισε ότι πιστοποιημένοι χρήστες είναι 70.000 επιχειρήσεις και 1 εκ. άνεργοι.

Μίλησε επίσης για τα κίνητρα που παρέχονται στους εργοδότες ώστε να δηλώσουν τις κενές θέσεις των επιχειρήσεών τους μέσα από τα ενεργητικά προγράμματα του Οργανισμού επισημαίνοντας ότι «επιδοτείται το μισθολογικό κόστος με προϋπόθεση να επιλέξουν εργαζόμενους μόνο μέσα από το μητρώο ανέργων».


Η κ. Καραμεσίνη ενημέρωσε και για τα νέα προγράμματα απασχόλησης. Άμεσα (ως το τέλος του μήνα), όπως είπε, βγαίνει το πρόγραμμα για τις 13.000 θέσεις εργασίας για νέους από 13 – 25 ετών, που ακολουθείται από πρόγραμμα εγγυημένης απασχόλησης.

«Ακολουθεί το πρόγραμμα για τις ηλικίες 30 – 49, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το πρώτο για τους μακροχρόνια ανέργους για ηλικίες, άνω των 50. Επίσης ετοιμάζονται τα προγράμματα για τους νέους επιχειρηματίες και θα ακολουθήσουν και κάποια προγράμματα ολοκληρωμένης παρέμβασης».e-dimosio.gr


Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας
Δέκα νέα προγράμματα για 90.000 ανέργους
500 τεχνικοί και διοικητικοί σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια
700 ετήσιες συμβάσεις σε 254 Κέντρα Κοινότητας

Εγγραφή για νέες θέσεις εργασίας :

Delivered by FeedBurnerΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad