Οι 15 ιστοσελίδες που θα σας κάνουν εξυπνότερους - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Οι 15 ιστοσελίδες που θα σας κάνουν εξυπνότερους

Εσείς αρκεί να διαλέξετε τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Το ίντερνετ είναι φίλος και εχθρός ταυτόχρονα. Φίλος γιατί φέρνει κοντά μας μια πληθώρα πληροφοριών γρήγορα και χωρίς κόστος, αλλά ταυτόχρονα είναι και εχθρός καθώς υπάρχει μια υπερπληθώρα πληροφοριών που δε προλαβαίνουμε να φιλτράρισμα.

Κι, όμως, το ίντερνετ έχει γίνει ο καλύτερος δάσκαλος. Όποτε θέλουμε, όπως θέλουμε και κυρίως με ελάχιστο ή καθόλου χρέος.

Δείτε ιστοσελίδες που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

1. Spreeder

Ένα δωρεάν λογισμικό  για γρήγορη ανάγνωση που θα βελτιώσει κατά πολύ το χρόνο ανάγνωσης σας όπως και την κατανόηση σας.Εμπλουτίστε το λεξιλόγιο σας και ακονίστε το μυαλό σας!Επιχειρηματικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια αυτοβελτίωσης διάρκειας μικρότερης των 20 λεπτών!


Οδηγίες για να ανακαλύψετε τα μυστικά από διαφορετικούς χώρους και τομείς.

5. TED

Η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για να παρακολουθήσετε ομιλίες που θα σας εμπνεύσουν και θα αλλάξουν τη ζωή σας.


Ποτέ η εκμάθηση της ξένης γλώσσας δεν ήταν τόσο εύκολη!Ατελείωτα βίντεο σχετικά με ιστορικά γεγονότα, επιστήμη και τη ζωή θα σας γεμίσου γνώσεις και εμπειρίες!


Δεν έχετε χρόνο για ανάγνωση; Ακούστε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν ενώ περπατάτε ή κάνετε γυμναστική.


Αν η λέξη «κώδικας» σας τρομάζει, αυτή η ιστοσελίδα θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια. Εδώ μπορείτε να μάθετε τα μυστικά των developers.


Οικονομικά, προσωπική ανάπτυξη, επιχειρηματικά και ότι άλλο podcast επιθυμείτε τώρα μπορείτε να το έχετε γρήγορα στο κινητό και τον υπολογιστή σας.

10. Quora

Οι καλύτερες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση. Οποιοσδήποτε μπορεί να ρωτήσει, οποιοσδήποτε μπορεί να απαντήσει. Πρόκειται για το κοινωνικό δίκτυο των έξυπνων ανθρώπων.


11. Udacity

Θέλετε να αποκτήσετε τεχνικές ικανότητες; Εδώ θα μάθετε ότι χρειάζεστε!Θέλετε να ενισχύσετε το μυαλό σας; Το Memorize Now, παρέχει μια άσκηση το οποί σας επιτρέπει να δημιουργείτεonline flash cards ώστε να διατηρήσετε τη μνήμη σας.


Καλλιεργείστε τις δεξιότητες σας στο σχέδιό με το Drawspace.Αν σας ενδιαφέρει ο τομέας των επενδύσεων, τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά των χρυσών deals.Μια ιστοσελίδα για μαθήματα παντός τύπου. Νομική, ψυχολογία, διδακτική και ότι άλλο επιθυμείτε.


fortunegreece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad