Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας 16/9/2014 (Διαρκής ενημέρωση)

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ για γραμμικό σχέδιο ζητείται απο φροντιστήριο Μ.Ε. Τηλ.: 2310 349593, 697-3010937.

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ομαδικών προγραμμάτων αίθουσας (pilates, aerobic, ορθοσωμική) στη δυτική Θεσσαλονίκη. Τηλ.:2310-761222.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ζητείται για το μάθημα αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων (αοδε), από φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Αποστολή βιογραφικών [email protected]


ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ αγγλικών ζητείται στην Καλαμαριά ©6938971266

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ για γραμμικό σχέδιο ζητείται απο φροντιστήριο Μ.Ε. Τηλ.: 2310 349593, 697-3010937.


Υπεύθυνο καταστημάτων θα προσλάβουν τα αρτοζαχαροπλαστεία OK!BREAD. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον από τρία έως τέσσερα έτη εμπειρία σε ανάλογη θέση ευθύνη σε χώρο εστίασης, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων, καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .



ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρεία τροφοδοσίας πλοίων - ξενοδοχείων ζητά υπεύθυνο/η ηλικίας έως 45 ετών για στελέχωση τμήματος πωλήσεων ναυτιλίας με προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων, ει δυνατόν Ναυτιλιακού. Αριστη γνώση αγγλικών, πτυχίο ΑΕΙ, παρουσία και ικανότητες για υψηλού επιπέδου πελατολόγιο, γνώση προγράμματος Microsoft. Επικοινωνία: [email protected]. ΤΙ/2078


Επιθεωρητής πωλήσεων παγωτού για την Αθήνα θα εντάξει στο δυναμικό της η Βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ.
Ο νεος συνεργάτης θα έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη πελατολογίου, τη διαχείριση παροχών και εκπτώσεων, τη διαχείριση και εποπτεία δικτύου διανομής και την εποπτεία αντιπροσώπων. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικά, ενώ θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε ανάλογη θέση στον κλάδο των τροφίμων (απαραίτητη), πολύ καλή γνώση χειρισμού προγραμμάτων OFFICE και δίπλωμα ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ενώ η επιθυμητή ηλικία είναι μέχρι 32 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ΤΘ75 Σέρρες ή στο Fax 23210 68311.
Πληροφορίες στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εταιρείας: http://krikri.gr

Συμβούλους πωλήσεων αυτοκινήτων αναζητά η Toyota, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των καταστημάτων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν.
Αποστολή βιογραφικών μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας

Διευθυντή καταστήματος θα εντάξουν στο δυναμικό τους τα Public. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε θέση ανάλογης ευθύvης με αντικείμενο στις λιανικές πωλήσεις, ενώ θα πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για όλες τις "ανοιχτές" θέσεις των Public και να υποβάλλουν το βιογραφικό τους μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας



Διευθυντικά στελέχη για τα καταστήματά τους στην Κρήτη αναζητούν τα σούπερ μάρκετ Metro.
Τα νέα στελέχη θα είναι υπεύθυνα για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος, καθώς επίσης και για τη διαχείριση του πελατολογίου και την ανάπτυξη των πωλήσεων στον τομέα ευθύνη τους.
Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, τουλάχιστον τετραετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων και αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξη στόχων, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής ή χονδρικής πώληση, ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού και ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό Θέσης στη διεύθυνση: Metro Α.Ε.Β.Ε. Τ.θ. 52020,14410 Μεταμόρφωση Αττικής, στο Fax: 210 2835030 ή στο e-mail: [email protected].
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας http://www.metro.com.gr



ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ μηχανικός με εργοταξιακή εμπειρία, δίπλωμα οδήγησης και άριστη γνώση Αγγλικών ζητείται από Τεχνική εταιρία στο Λάκκωμα. Βιογραφικά: 23990-51690, Fax: 23990-51543, [email protected] .



ΛΟΓΙΣΤΗ πτυχιιούχο με προϋπηρεσία για μόνιμη απασχόληση ζητείται από το ξενοδοχείο Κασσάνδρα Παλλάς 5αστέρων στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Βιογραφικά με φωτογραφία στο [email protected]


123 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα










Θέσεις εργασίας 15/9/2014
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου