Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Toπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων & Αγροτών στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη:

α) Άνεργοι/ες, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στην Πράξη ή
β) Ασφαλισμένοι/ες στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000,00 € για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00 €. Επισημαίνεται δε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί επίσης οι ενδιαφερόμενοι/ες να είναι κάτοικοι των Δήμων Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Ο κύριος στόχος της Πράξης με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης και κινητοποίησης των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας 100 θέσεων απασχόλησης για ανέργους και αγρότες βάσει διαγνωσμένων αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας της περιοχής παρέμβασης που είναι η περιοχή εντός των γεωγραφικών ορίων των Δήμων Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής είναι από τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρες από 09.00΄ έως 15.00΄ στα γραφεία της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» (Πλ. Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα, Πληροφορίες: κος Σταγκίκας Αριστοτέλης, Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 26510 36686 & 26510 83087).
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου