Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ζητείται βοηθός λογιστή στα Lidl στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.



Τα καθήκοντά σας

Ανήκετε στο Τμήμα Λογιστηρίου και εργάζεστε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείτε λογιστικές εγγραφές, συμφωνίες υπολοίπων προμηθευτών (εσωτερικού - εξωτερικού) καθώς και συμφωνίες λογαριασμών.

Το προφίλ σας

Είστε απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, Οικονομικής κατεύθυνσης. Διαθέτετε πενταετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και χειρίζεστε με ευχέρεια το Excel. Γνωρίζετε άριστα Γερμανικά, ενώ η γνώση Αγγλικών θα εκτιμηθεί. Παράλληλα, σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα και συνέπεια.

Τι προσφέρουμε

Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές, αξιόλογες παροχές και επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;
Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα της ιστοσελίδας, ακολουθώντας το σύνδεσμο (Link) που θα που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.
Blog Widget by LinkWithin