Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Συμμετοχή άνεργων γυναικών σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014



Η Μ.Κ.Ο. CIVIS plus αναζητά γυναίκες για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Grundtvig με τίτλο Working On Women.

Περιγραφή Προγράμματος:
To Πρόγραμμα W.O.W. είναι ένα σχέδιο Εκπαιδευτικών Συμπράξεων Grundtvig που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Ισπανία και τη Γαλλία τις περιόδους Φεβρουάριος - Ιούλιος 2014, Φεβρουάριος 2015 - Ιούλιος 2015.

Σκοπός του σχεδίου είναι η υποστήριξη των γυναικών που είτε είναι άνεργες, είτε θέλουν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας έπειτα από μακρά περίοδο απουσίας με την:

-Παροχή δωρεάν μαθημάτων αγγλικών σε επίπεδο αρχαρίων ή intermediate, υπολογιστών, Ίντερνετ και σύνταξης βιογραφικού που αποσκοπούν στην καλλιέργεια των προσωπικών τους δεξιοτήτων και ικανοτήτων και που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας.
-Παρακολούθηση δωρεάν σεμιναρίων υγιεινούς διατροφής και μαγειρικής από διατροφολόγους και chef, που αποσκοπούν στον καλύτερο τρόπο ζωής και στην ευεξία, καταπολεμώντας την παιδική παχυσαρκία και τις ανάλογες παθήσεις.
-Παρακολούθηση συνεδριών με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, με απώτερο σκοπό τη συζήτηση και την επίλυση αποριών σε θέματα οικογενειακής φύσεως.

Απαραίτητα κριτήρια για τη συμμετοχή:
Ηλικία 30-55 ετών (Θα δοθεί προτεραιότητα στις μεγαλύτερες ηλικίες)
Μακροχρόνια άνεργες γυναίκες (επιθυμητή η επίδειξη κάρτας ανεργίας σε ισχύ)
Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) στο κέντρο της Αθήνας κάθε Τρίτη 17.00 - 20.00. Εύκολη πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στις συμμετέχουσες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης των Μαθημάτων και Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Υπεύθυνος επικοινωνίας : Παναγιώτα Αγραπηδά
Τηλέφωνο : 211 012 1441/2
Φαξ : 211 012 1443
Blog Widget by LinkWithin