Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.703 προσλήψεις εξπρές στους ΟΤΑ

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Νέο "πακέτο" 1.340 συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου σε ΟΤΑ α' βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών ενέκριναν χθες οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών. Παράλληλα "τρέχουν" οι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 363 εποχικών υπαλλήλων.



Το νέο "πακέτο" αφορά:

* 1.029 εποχικές θέσεις για τη στελέχωση υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, ύδρευση, ηλεκτροφωτισμός) με συμβάσεις οκτώ μηνών.

Το προσωπικό θα επιλεγεί από ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και θα προσληφθεί μέσω των διαδικασιών ΑΣΕΠ, ενώ τα κριτήρια που θα "μετρήσουν" γι ατην πρόσληψη είναι, εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η οικογενειακή κατάσταση - πολυτεκνία, μέλος ή αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας - και η προϋπηρεσία.

* 262 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (κυρίως δάσκαλοι και καθηγητές μουσικής, χορού και γυμναστές) θα προσληφθούν για οκτώ έως έντεκα μήνες, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

* 49 άτομα θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στους δημότες. για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α' βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί σε δήμους στην Αττική, τις Κυκλάδες, στα νησιά του Αιγαίου, στην Άρτα, στην Κοζάνη, στην Καστοριά, στη Δράμα, στην Πρέβεζα, στην Καρδίτσα, στη Μαγνησία, στα Τρίκαλα, τα Χανιά, τον Εβρο, την Ημαθία και την Κατερίνη.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την εβδομάδα οι διαγωνισμοί πρόσληψης 363 εποχικών υπαλλήλων με δίμηνες ή οκτάμηνες συμβάσεις σε 41 Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις. Οι θέσεις αφορούν κυρίως βοηθητικό και εργατικό προσωπικό, τεχνικούς και οδηγούς. μεταξύ των δήμων και φορέων που θα προκηρύξουν το μεγαλύτερο πακέτο θέσεων περιλαμβάνονται ο Οργανισμός προσχολικής Αγωγής Περιστερίου με 23 θέσεις και οι Δήμοι Ωρωπού με 29.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου