Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Hθοποιοί στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013 - 2014


1.Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση των ακολούθων προσωρινών οργανικών θέσεων ηθοποιών στο θεατρικό Οργανισμό Κύπρου για τη θεατρική περίοδο 2013 - 2014:
Έξι (6) θέσεις πρώτου ηθοποιού, (8) θέσεις ανώτερου ηθοποιού και δέκα (10) θέσεις ηθοποιού. Όλες οι θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού διατηρεί το δικαίωμα να κατατάξει τους προσληφθησόμενους ηθοποιούς στις πιο πάνω θέσεις, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια υπηρεσίας.
2.Οι διορισμοί θα είναι για περίοδο ενός έτους και θα αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου 2013 και θα λήγουν την 30 ή Σεπτεμβρίου 2014.
3.Πληροφορίες όσον αφορά το μισθό, τα καθήκοντα, τις ευθύνες και τα απαιτούμενα προσόντα, που περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα σχέδια υπηρεσίας των θέσεων και στο καθορισμένο έντυπο της αίτησης, παρέχονται από τη Γραμματεία του θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (Γρηγόρη Αυξεντίου 9.1096 Λευκωσία, τηλέφωνο 22864341) και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.thoc.org.cy/gr/
4.Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από όλους τους ενδιαφερόμενους πάνω σε καθορισμένο έντυπο του ΘΟΚ, το οποίο μπορεί να παραληφθεί από τη Γραμματεία του οργανισμού ή μέσω της ιστοσελίδας www.thoc.org.cy/gr  και να παραδοθούν διά χειρός στα γραφεία του θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, στην πιο πάνω διεύθυνση, όχι αργότερα από την 16η Απριλίου 2013 και ώρα 1.00 μ.μ.
5. Με το έντυπο της αίτησης θα πρέπει να επισυναφθούν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (δίπλωμα Δραματικής Σχολής και άλλα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης).
6. Η αίτηση που θα υποβληθεί θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει και πρόσφατη φωτογραφία.
7 Αιτήσεις που υποβάλλονται με ελλειπή στοιχεία δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του οργανισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thoc.org.cy.
Blog Widget by LinkWithin