Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Λήξη: 05/03/2013

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα, προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες του, προτίθεται να απασχολήσει άτομο νια: Τη διοικητική υποστήριξη, την εκτέλεση και επικοινωνιακή διαχείριση συμβάσεων και τον σχεδιασμό χορηγικών πακέτων.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο Π.Ε. Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Π.Ε. Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ημεδαπής ή αλλοδαπής (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ).
Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας. Θα συνεκτιμηθεί η άριστη γνώση της γαλλικής ή και άλλων γλωσσών.
Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ με έμφαση στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένου, υπηρεσιών διαδικτύου (Word, Internet κτλ.).
Τουλάχιστον επταετή σχετική εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Τα παραπάνω προσόντα θα αποδεικνύονται από τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών και βεβαιώσεις.
Η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών ή, επί μη εξαρτημένης εργασίας, με άλλα επικυρωμένα έγγραφα (συμβάσεις έργου, ιδιωτικά συμφωνητικά κτλ.).
Προσωπική συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων με τους υποψήφιους που πληρούν τα τυπικά προσόντα και θα υποβάλουν εμπρόθεσμα αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα έγγραφα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και κάθε άλλο έγγραφο που θα αποδεικνύει τα παραπάνω τυπικά προσόντα.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 5 Μαρτίου 2013. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 έως 14.00, στη γραμματεία του Ιδρύματος (Αν. Δημητρίου 159Α, 54636 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, αρμόδια κ. Δ. Παραφέστα).


Το έντυπο της αίτησης διατίθεται από τη γραμματεία του Ιδρύματος (Αγ. Δημητρίου 159Α, 54636 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, κυρία Δ. Παραφέστα τηλ. 2310-991610), όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας του Τελλογλείου Ιδρύματος (www.teloglion.gr).
Blog Widget by LinkWithin