Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ζητείται άτομο ικανό να πλένει τα πιάτα της βασίλισσας

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Με αγγελία η Ελισάβετ προσφέρει αμοιβή για τη μοναδική εμπειρία της ενασχόλησης με τα βασιλικά αποφάγια 


Η αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είναι σαφής. «Ζητείται άτομο πρόθυμο και ικανό για να πλένει τα πιάτα των βασιλέων». Στην αγγελία αναφέρεται ότι η βασίλισσα ψάχνει για κάποιον με πρόθυμη στάση, συνεπή, αξιόπιστο που να μπορεί να λειτουργήσει καλά σε ομάδα και που παρότι θα εργάζεται στα ανάκτορα του Μπάγκιγχαμ θα πρέπει να είναι στην ευχάριστη θέση να ταξιδεύει και στις άλλες, όπου γης, βασιλικές κατοικίες, για να πλένει και εκεί τα πιάτα.

Η αμοιβή δεν είναι και υψηλή για αυτή τη μοναδική εμπειρία της ενασχόλησης με τα βασιλικά αποφάγια, περίπου 14.200 λίρες το χρόνο για δουλειά 40 ωρών την εβδομάδα.   «Η εμπειρία από  παρόμοια δουλειά είναι επιθυμητή» αναφέρει ακόμη η αγγελία που διευκρινίζει, ότι όποιος επιλεγεί, θα ενταχθεί στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για την διατήρηση της καθαριότητας.

Το βασιλικό πιάτο καθαρίζει μάλλον εύκολα αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ η βασίλισσα αρκείται το πρωί σε ένα μπολ με δημητριακά, το μεσημέρι σε ένα ψητό dover και το βράδυ σε έναν ταπεινό φασιανό ή λίγο σολομό.









Πηγή: www.lifo.gr