Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Ερευνητές και Συνεργάτες στο ΙΕΣΕ


Επτά ερευνητές και διοικητικοί για «Tosca» και «Marie»

Με επτά ερευνητές και συνεργάτες θα ενισχυθεί το Ιντιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων & Εφαρμογών - ΙΕΣΕ (IASA) για τις ανάγκες υλοποίησης των  συγχρηματοδοτούμενων  έργων "Tosca" και "Marie".

Συγκεκριμένα για το έργο "Tosca" θα προσληφθούν δύο ερευνητές (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) με πτυχίο Φυσικής ή Μηχανικού / Ειδίκευση σε Ωκεανογραφία / Fortran και Matiab και μία διοικητική υπάλληλος με πτυχίο θετικών Επιστημών, ΜΔΕ και αποδεδειγμένη γνώση (σπουδές) στην Πληροφορική, για τη διαχειριστική και τεχνική υποστήριξη του έργου.

Για το έργο "Marie" θα συναφθούν συμβάσεις με έναν Ερευνητή/τρια με πτυχίο Φυσικής ή Μηχανικού / Διδακτορικό / Ειδίκευση σε BuildingEnergyEfficiency/Ειδίκευση στη Φυσική περιβάλλοντος, έναν ερευνητή/τρια με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού ή Αρχιτέκτονα, έναν Οικονομολόγο για την τεχνική υποστήριξη του έργου, καθώς και έναν ερευνητή/τρια ως υπεύθυνο διοίκησης, με πτυχίο θετικών Επιστημών / ΜΔΕ/ Αποδεδειγμένη γνώση (σπουδές)
στην Πληροφορική.

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται έως τις 4 Δεκεμβρίου σε κλειστό φάκελο προς: ΙΕΣΕ, Tax. Θυρίδα 17214, Αθήνα 10024 ή κατατίθενται στη Γραμματεία του ΙΕΣΕ: Πανεπιστημιούπολη, Τμήμα Φυσικής - Κτίριο IX, Ζωγράφου, Αθήνα, με την ένδειξη του έργου που αφορούν. Πληροφορίες στο e-mail: [email protected]  ή στο τηλ.  210-7257533.

Blog Widget by LinkWithin
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More