Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στο σφυρί 111 αυτοκίνητα και φορτηγά - Porsche από 2.500 ευρώ και Mercedes SL500 από 3.000 ευρώ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για αμαξια μερσεντες

Στο «σφυρί» βγάζει ο ΟΔΔΥ μεθαύριο Πέμπτη 17 Μαίου 111 αυτοκίνητα και φορτηγά που βρίσκονται στο τελωνείο Πατρών. Μεταξύ των οχημάτων που τραβούν το ενδιαφέρον από την λίστα των οχημάτων που βγαίνουν σε δημοπρασία, ξεχωρίζουν μία Porsche με πρώτη τιμή από 2.500 ευρώ αλλά και μία Mercedes SL500 με πρώτη τιμή από 3.000 ευρώ

ια τους πιο συμβατικούς ενδιαφερόμενους υπάρχει και η επιλογή ενός VW Tiguan με πρώτη τιμή από 4.000 ευρώ ενώ υπάρχει και μία πλειάδα ακόμη από οχήματα που μπορεί να βρουν τον νέο τους ιδιοκτήτη.

Στις 17-05-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης.

Για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να
διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον.
Για τα προς Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση, εκτός δικύκλων, οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.
Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να
δηλώνουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους.
Το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη.

Τα δημοπρατούμενα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρήζουν επισκευής πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάσουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών, ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Η εξέταση περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο χωρίς τη χρήση εργαλειών ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα. Επίσης, πολλά στοιχεία τους, όπως έτος κατασκευής, κυβισμός, τύπος κλπ. ελήφθησαν και από τις εξωτερικές ενδείξεις τους προς καλύτερη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, κατόπιν αυτού οι αγοραστές οφείλουν να ερευνούν και από μόνοι τους την ακρίβεια των στοιχείων αυτών. Η Υπηρεσία μας για τα στοιχεία αυτά καθώς και τυχόν κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει. Βάσει των όρων πώλησης , ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Για τη θέση του οχήματος σε κυκλοφορία ο αγοραστής υποχρεούται με δική του ευθύνη και δαπάνες να ολοκληρώσει τις διαδικασίες καταβολής του τέλους ταξινόμησης , την έκδοση νέων πινακίδων και την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πριν λάβουν μέρος στις δημοπρασίες πρέπει να ενημερώνονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών για τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις ως προς την ταξινόμηση, το είδος του καυσίμου, τον τόπο ταξινόμησης τα όρια εκπομπής καυσίμων κλπ και των οποίων άγνοια δεν μπορούν να επικαλεστούν μετά την αγορά των οχημάτων.

Η λίστα με τα οχήματα





Πηγή: dikaiologitika.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου