Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ακαδημία σεξ στην Αθήνα: Ξεκινούν τα σεμινάρια 13 Ιανουαρίου

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

«Το πρώτο σχολείο για το σεξ στην Ελλάδα, υπό τη διεύθυνση της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, ανοίγει τις πόρτες του στις 13 & 14 Ιανουαρίου στο κλαμπ Lohan! Πάρε μέρος στα μαθήματά του, σε τιμή γνωριμίας!»: Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας:

Γιατί ένα σχολείο για το σεξ;

Η ιστορία ξεκινά χρόνια πριν, με τη δημιουργία του sex coaching. Ενός νέου επαγγέλματος που αρχικά προέκυψε από μια απλή και εύλογη ένωση της σεξολογίας με το life coaching. Ήταν τα χρόνια που το Viagra είχε εμφανιστεί στην αγορά και το σεξ ιατρικοποιήθηκε για τα καλά.

Όταν μιλούσαμε για σεξ, μιλούσαμε για προβλήματα του σεξ, για δυσλειτουργίες και για ψυχοπαθογένειες, και για το σεξ μπορούσαν να μιλούν μόνο γιατροί προς υποψήφιους ασθενείς.


Και τί γίνονταν με τους υγιείς; Αυτούς που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο σεξ; Απλά ήθελαν να κάνουν καλύτερο; Ποιοτικότερο; Ή απλά κάτι διαφορετικό κάθε τόσο για να μην διατηρήσουν τη σπίθα στην σχέση τους;

Με μια πρώτη ματιά λοιπόν, το sex coaching ήρθε για να διδάξει περιζήτητες τεχνικές σεξ και σου δίνει τα κλειδιά, τα εργαλεία, για να κατευθυνθείς από το επίπεδο ηδονής 1 στο επίπεδο ηδονής 10.

Με μια δεύτερη ματιά ωστόσο, κάνει τρία άλλα σημαντικότερα πράγματα.

Πολεμά την σεξουαλική ντροπή.
Αιώνες σεξουαλικής ντροπής που δημιούργησαν αντιστάσεις στη σεξουαλικότητά μας, μπλοκαρίσματα, και βέβαια ιστορικά εγκλήματα.

Οδηγεί στην Ερωτική Αυτοπραγμάτωση.
Γιατί όταν εκπληρώνεις το δυναμικό σου ως ερωτικό ον, όχι μόνο αγγίζεις την Ευτυχία, αλλά νιώθεις μικρός θεός.

Μας κάνει να αποδεχτούμε πραγματικά την σεξουαλικότητα – την δική μας και των άλλων- και να δούμε την ομορφιά της ανθρώπινης σεξουαλικής έκφρασης σε όλες της τις μορφές.
Για αυτό τον λόγο, η Ελληνίδα sex coach Ειρήνη Χειρδάρη κάλεσε μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένους συνεργάτες για να διδάξουν στα σεμινάρια και στα εργαστήρια του Sex Academy. Sex coaches, σεξολόγοι, gay/ bi coaches, δασκάλες τάντρα, γυναικολόγοι, νευροβιολόγοι, exotic dancer (για μαθήματα στριπτίζ), mistress (για κοινό με BDSM σεξουαλικότητα), σεξουαλικοί βοηθοί (οι οποίοι ειδικεύονται στο σεξ των ΑΜΕΑ και των αυτιστικών) κλπ.

Πρόγραμμα σεμιναρίων

13 Iανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένες» και 14 Ιανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένους»

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη παρουσιάζει σε δύο workshop, ένα για γυναίκες και ένα για άντρες, τις μυστικές τεχνικές του sex και τα καλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα μέχρι σήμερα μυστικά του sex coaching.

Δυνατές τεχνικές στοματικού σεξ, παραλλαγές στάσεων, τεχνικές προκαταρκτικών και ερωτικό μασάζ για το μόριο και για το αιδοίο…

Θα τις δεις σε σκίτσα στο power point και η πρακτική γίνεται πάνω σε ομοιώματα τα οποία δίνονται μέσα στην αίθουσα του workshop.

20 Ιανουαρίου 2018 «Gay workshop: Σεξουαλικότητα»

Ένα συγκλονιστικό εργαστήριο με δυνατά εργαλεία αυτοεκτίμησης, αποκλειστικά για gay και bi άντρες και γυναίκες. Εισηγείται η Iλένα Μπόγρη, πιστοποιημένη Gay & Bisexual Coach απ το RMT USA Πανεπιστήμιο του Master Tony Robbins.

Το κύριο αντικείμενο της δουλειάς της εστιάζει στους ομοφυλόφιλους και σεξουαλικά διαφορετικούς άντρες και γυναίκες με επίκεντρο την αυτοεκτίμηση, τη σεξουαλικότητα, τις σχέσεις, το άγχος, το τραύμα, την σεξουαλική ντροπή και την ομοφοβία. Αφού συμμετάσχεις σε αυτό το εργαστήριο, θα έχεις έναν νέο, καινούριο τρόπο για να υποδεχτείς τη σεξουαλική ενέργεια στο κόσμο σου.

Ιανουαρίου 2018 «Μαθήματα στριπτίζ»

Το τέλειο δώρο για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου που έρχεται, είναι να χαρίσεις στον εραστή σου ένα αργό, βασανιστικό, πολύ ερωτικό στριπτίζ. Σε αυτό το workshop, αποκλειστικά για γυναίκες, θα μάθεις, βήμα βήμα, πώς.

Πώς να ανεβάσεις θηλυκή ενέργεια, πώς κινείσαι αισθησιακά, πώς στήνεις το σώμα σου ερωτικά, πώς χορεύεις σέξι, πώς βγάζεις ένα- ένα τα ρούχα σου στον ρυθμό της μουσικής, και τέλος, πώς κάνεις το περίφημο lap dance, πάνω στα πόδια του. Ακολουθώντας τις υποδείξεις της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη και τις χορογραφίες της συνεργάτιδάς της Evita, η οποία είναι έμπειρη, επαγγελματίας στρίπερ, θα δεις ότι το να κάνεις στριπτίζ, τελικά δεν είναι δύσκολο όπως νόμιζες.

Φεβρουαρίου 2018 «Gay/bi men sex coaching»


Ένα καυτό σεμινάριο με τις μυστικά του σεξ και του sex coaching, αλλά για gay και bi άντρες (tops, bottoms,versatiles). Τεχνική Lou Paget, μέθοδος Anal Breathing, γλύστρες, φαντασιωσεις, dirty talk βήμα βήμα, κλπ.

Ο ψυχολόγος και sex coach Τόλης Αλεξάνδρου δίνει ένα σεμινάριο μόνο με τεχνικές σεξ που σε φέρνουν σε άλλα επίπεδα ηδονής.

10 Φεβρουαρίου 2018 «Αρσενική Σεξουαλική Ενέργεια»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σεξουαλικές και ερωτικές σχέσεις στις μέρες μας, είναι ότι οι γυναίκες έχουν αναπτύξει την αρσενική τους ενέργεια, και οι άντρες την θηλυκή τους ενέργεια. Κι έτσι κανείς δε γίνεται ερωτεύσιμος για το άλλο φύλο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σεξολόγος sex coach και ειδικευόμενος της Ψυχιατρικής Θεόφιλος Καλλιτσάρης, δίνει στους άντρες τις απόκρυφες ασκήσεις του ταοϊσμού και του Kung Fu, που εκτοξεύουν την αρσενική ενέργεια αλλά και μεθόδους προχωρημένου squirting.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε straight άντρες και στην αίθουσα γίνεται επίδειξη με ηθοποιούς.

17 Φεβρουαρίου 2917 «Η μοντέρνα σεξολογία και η ανατολίτικη τέχνη του έρωτα»

Η σεξοθεραπεύτρια και δασκάλα τάντρα Julia Kolozvari, συνδιάζει τις γνώσεις των δυο επαγγελμάτων της για να γυμνάσουμε τους μυς του περίνεου. Δίνει συγκεκριμένες ασκήσεις που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να σταματήσουν την χαλάρωση του κόλπου, και τους άντρες να ελέγχουν πλήρως την στύση τους.


Πρόκειται για το σημαντικότερο σεμινάριο για να ξεκινήσει από το τάντρα, (θα ακολουθήσουν και άλλα στο sex academy, αλλά είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσει κάποιος αν δεν έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμενο).

Κατά τη διάρκεια αυτού του workshop, το οποίο απευθύνεται εξίσου σε ζευγάρια και σε singles, θα εξερευνήσουμε επίσης την ταντρική προσέγγιση του ερωτισμού και θα δώσουμε τα βασικά, δυνατά εργαλεία του τάντρα, που θα αλλάξουν για πάντα αυτό που πιστεύατε μέχρι σήμερα ότι είναι μια ερωτική εμπειρία.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου