Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

18.000 προσλήψεις κάνει η Fraport στην Ελλάδα

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Η Fraport Greece, η θυγατρική στην Ελλάδα που συνέστησε ο γερμανικός όμιλος Fraport έχει αναλάβει την εκμετάλλευση για 40 χρόνια 14 περιφερειακών αεροδρομίων  κοινοπρακτικά με την εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου Slentel.

Ο γερμανικός όμιλος αυτό το διάστημα προχωράει στην πρόσληψη τουλάχιστον 100 ατόμων όλων των ειδικοτήτων με σκοπό τη στελέχωση των νέων κεντρικών γραφείων της στην Ελλάδα.



Ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης για απασχόληση είναι το γεγονός ότι στην μηχανή αναζήτησης της Google είναι προεπιλεγμένη η καταχώρηση "Fraport Greece jobs”.

Έως 18.000 θέσεις εργασίας

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του capital.gr σε αυτή τη φάση, οι τουλάχιστον 100 εργαζόμενοι θα στελεχώσουν τα γραφεία της Fraport Greece στα Βόρεια Προάστια και αποτελούν ένα κλάσμα μόνο των προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει η ελληνογερμανική κοινοπραξία αφότου παραλάβει τις δύο ομάδες των 14 περιφερειακών αερολιμένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συνολικός αριθμός των έμμεσων και άμεσων προσλήψεων τοποθετείται σε 18.000 και αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά, στο τέλος του τετάρτου τριμήνου της χρονιάς, οπότε θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο κονσόρτσιου Fraport-Slentel.

Τι θα αφορούν οι νέες αυτές προσλήψεις; Κάθε είδους προσωπικό και εξειδίκευση από διευθυντικό, έως διοικητικό και τεχνικό όλων των επιπέδων, για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας των αεροδρομίων σε εικοσιτετράωρη βάση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα συστήσει ομάδες άμεσης επέμβασης από τεχνικούς και μηχανικούς.

ΕλλάδαFraport
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου