Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.295 προσλήψεις τον Ιούλιο με συμβάσεις 3 έως 12 μηνών

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Στην κάλυψη 1.295 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από τρεις έως δώδεκα μήνες προχωρούν δεκάδες δήμοι της χώρας, πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα, στρατιωτικές σχολές, μουσεία αλλά και περιφερειακές ενότητες στο πλαίσιο του προγράμματος δακοκτονίας 2015.
Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος αριθμός θέσεων -756 στο σύνολό τους- προκηρύχθηκε σε δήμους και νομικά τους πρόσωπα σε όλη τη χώρα, ενώ η πλειονότητά τους έχει ήδη καθορίσει τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων.

Ξεχωρίζουν, από πλευράς αριθμού θέσεων, οι Δήμοι Πειραιώς, όπου θα καλυφθούν 223 θέσεις, Μονεμβασιάς με 18 θέσεις, Κορωπίου με 32 θέσεις και Φιλοθέης-Ψυχικού με 47 θέσεις, οι οποίοι θα δέχονται αιτήσεις έως τις 6 Ιουλίου. Αμεσα πρέπει να υποβάλλονται αιτήσεις στον Δήμο Καρύστου, όπου θα προληφθούν έντεκα εποχικοί, ενώ αύριο, 1η Ιουλίου, λήγει η προθεσμία στην Πρέβεζα για 25 προσλήψεις, και την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στους Δήμους Ρόδου (47 θέσεις), Αγίου Νικολάου (46 θέσεις με δύο προκηρύξεις) και Τριφυλίας (16 θέσεις).
Την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Ιουλίου, πέφτει η «αυλαία» στους Δήμος Καλαμπάκας για 22 προλήψεις και Ναυπλιέων για δώδεκα προσλήψεις. Στην Ανώνυμη Εταιρεία Μ.ΑΞΙ.Α. Ζωγράφου, η οποία θα καλύψει 20 θέσεις, αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 9 Ιουλίου.
Αιτήσεις υποβάλλονται σε μία ακόμα σειρά δημοτικών φορέων και, συγκεκριμένα, στους εξής: Αλιάρτου-Θεσπιέων, Ψαρών, Εμμανουήλ Παππά, Κιλελέρ και Μονομετοχική ΑΕ Μαλεβιζίου (έως 3 Ιουλίου), ΔΕΥΑ Ορεστιάδας, ΔΕΥΑ Κω (έως 6 Ιουλίου), Λήμνου (έως 2 Ιουλίου), ΔΕΥΑ Χερσονήσου (έως 7 Ιουλίου), Αλεξανδρούπολης και ΜΑΔΕ Σητείας (έως 4 Ιουλίου), Ηλιούπολης (έως 9 Ιουλίου).


Στρατιωτικές σχολές
Διακόσιες τρεις θέσεις εκπαιδευτικού και άλλου ωρομίσθιου προσωπικού θα καλύψουν τέσσερις στρατιωτικές σχολές των τριών Οπλων για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 και το ΓΕΝ για τα Θέρετρα Αξιωματικών. Στη ΔΣΕΝ Σωστικών-Πυροσβεστικών Μέσων θα καλυφθούν 13 θέσεις, με καταληκτική ημερομηνία στις 6 Ιουλίου. Η Σχολή Ικάρων προκήρυξε 15 θέσεις Ειδικών Επιστημόνων, κατόχων διδακτορικού ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα, για τις οποίες αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 10 Ιουλίου. Το ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών θα καλύψει 32 θέσεις, με προθεσμία για αιτήσεις έως τις 6 Ιουλίου, ενώ η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων θα απασχολήσει 90 εκπαιδευτικούς, για τους οποίους αιτήσεις υποβάλλονται επίσης έως τις 6 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία (6 Ιουλίου) λήγει η προθεσμία για 53 θέσεις εποχικών για τα Θέρετρα Αξιωματικών του ΓΕΝ στον Μαραθώνα και τον Πόρο.

Δακοκτονία
Στην κάλυψη 178 θέσεων -στην πλειονότητά τους Γεωπόνων ΠΕ ή ΤΕ- προχωρούν το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας αλλά και Περιφερειακές Ενότητες στο πλαίσιο του προγράμματος κατά του δάκου της ελιάς για το 2015.

Πανεπιστήμια
Πενήντα τέσσερις προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν έξι πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ίσης με τον χρόνο υλοποίησης των έργων που θα αναλάβουν. Πρόκειται για τα Πανεπιστήμια Πατρών, Ιωαννίνων, ΕΜΠ, ΕΚΠΑ και ΤΕΙ Κρήτης και ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Ερευνητικά κέντρα
Τριάντα οκτώ επιστημονικούς συνεργάτες θα προσλάβουν πέντε ερευνητικά κέντρα, εκ των οποίων 12 στο ΕΚΕΤΑ, 10 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, 8 στην Ακαδημία, 4 στο ΕΛΚΕΘΕ και 4 στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών.



ethnos.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου