Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

1.095 προσλήψεις στα νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Και ενώ όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εκλογές, την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν πως είναι έτοιμα για την πλήρωση 1.095 κενών οργανικών θέσεων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας από το ΑΣΕΠ.

Το γεγονός αυτό θεωρείται πλέον «τετελεσμένο» μετά και από την σχετική έγκριση του Υπουργείου όπως προκύπτει από τον καθορισμό θέσεων που θα προσληφθούν από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα έγγραφο του Υπουργείου Υγείας έτοιμη για έκδοση είναι η προκήρυξη για 1.095 προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας διαφόρων ειδικοτήτων όπως νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρών όπου εννιακοσίων ογδόντα πέντε (985) κενές οργανικές θέσεις θα καλυφθούν με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ και 69 θέσεις θα καλυφθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 και έχουν ήδη εγγραφεί στους καταλόγους του ΟΑΕΔ.

Τον αριθμό των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε εξήντα εννέα (69) προβλέπει απόφαση που υπογράφει η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας έχει τονίσει ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες ανάγκες 4.500 προσλήψεων στα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά νοσοκομειακή μονάδα και τις ειδικότητες 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου