Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Σπουδές και εργασία στη Lidl

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Αξιόλογη εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό και αμοιβή από την πρώτη στιγμή; Η Lidl σας τα προσφέρει όλα αυτά, μέσα από ένα πρωτοποριακό τριετές πρόγραμμα σπουδών και εργασίας στη Γερμανία.

Πρόγραμμα σπουδών

Πρόκειται για ένα 3ετές πρόγραμμα φοίτησης στο «Διεθνές Λιανεμπόριο» ή στο «Εμπόριο καταναλωτικών ειδών» όπου οι θεωρητικές σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης ο υποψήφιος αποκτά τίτλο σπουδών Bachelor of Arts.
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μικρό μέρος της στα Αγγλικά.
Τα 2 πρώτα έτη οι φοιτητές εξοικειώνονται με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιφέρειας στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνουν αρμοδιότητες στην Ελλάδα, ως διοικητικά στελέχη (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων) της εταιρίας μας.
Οι φοιτητές σπουδάζουν και εργάζονται σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Υπογράφουν μία τριετή σύμβαση εργασίας και αμείβονται με ελκυστικές αποδοχές από την έναρξη των σπουδών τους.
Λεπτομέρειες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Hochschule Mosbach (www.dhbw-mosbach.de, www.dhbw-mosbach.de/campus-heilbronn).


Το προφίλ σας

Για την επιλογή των υποψηφίων στο Duales Studium υπάρχουν κάποια βασικά κριτήρια:
· Να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων.
· Να γνωρίζουν άπταιστα Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.
· Να είναι φιλόδοξοι, με ανεξάρτητη προσωπικότητα
· Να έχουν τη δυνατότητα μακρόχρονης παραμονής και εργασίας στο εξωτερικό.

Διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα Duales Studium

Μία φορά το χρόνο, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας σχετική αγγελία, στην οποία περιγράφεται το πρόγραμμα και οι απαιτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αίτηση μέσω της online φόρμας. Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, ο επιλεγμένος-οι υποψήφιοι συνάπτουν με την εταιρία μας σύμβαση, ενώ με τη λήξη του προγράμματος ο υποψήφιος-οι έχουν την προοπτική εργασίας σε θέση Προϊστάμενου-ης Πωλήσεων.


Σχετικός σύνδεσμος
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου