Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Οι πρώτοι διαγωνισμοί για τη νέα περίοδο

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πρώτοι διαγωνισμοί για τη νέα περίοδο
Με την προκήρυξη 228 θέσεων εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προσωπικού ξεκινούν οι προσλήψεις για τη νέα περίοδο στα δημοτικά και κρατικά ωδεία. Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν ποικίλλουν και δεν απαιτείται η έγκριση του ΑΣΕΠ, καθώς θεωρούνται ως υπηρεσία ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι πρώτοι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί αυτή την εβδομάδα σε Αγία Βαρβάρα Αττικής, Εδεσσα, Βόλο, Θέρμη και Θεσσαλονίκη.



Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Τριάντα οκτώ προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για την πρόσληψη εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προσωπικού με ωρομίσθια εκ περιτροπής απασχόληση για την κάλυψη των αναγκών των πολιτιστικών τμημάτων της (Ωδείο, Δραματική σχολή, Σχολή χορού, Εικαστικά τμήματα, Τμήμα παραδοσιακών χορών) του σχολικού έτους 2014-2015.
Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από 24 ειδικότητες, βάσει του γνωστικού τους αντικειμένου, εκ των οποίων η πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνεται στα ακόλουθα πεδία:
• Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός, έξι θέσεις,
• Κλασικός, σύγχρονος και ευρωπαϊκός χορός, τέσσερις θέσεις, και
• Κλασική κιθάρα, τρεις θέσεις.
Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στα γνωστικά πεδία: Αρμόνιο, Υποχρεωτικά θεωρητικά, Πιάνο, Ηλεκτρική κιθάρα και Αγωγή προφορικού λογού, ενώ από μία στα εξής: Σαξόφωνο, Ελαφρό τραγούδι/Μονωδία, Μουσική προπαίδεια (Orff), Ανώτερα θεωρητικά, Κρουστά, Μπουζούκι, Βιολί, Φλάουτο, Παραδοσιακός χορός, Ζωγραφική, Αγιογραφία, Σκηνογραφία-Ενδυματολογία, Κίνηση-Χορός, Ιστορία Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και Μουσική-Τραγούδι. Πληροφορίες: 210-5697223 και 210-5697224.

Βόλος: 23 θέσεις
Είκοσι τρεις θέσεις εκπαιδευτικού καλλιτεχνικού προσωπικού θα καλύψει ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Βόλου.
Ειδικότερα, θα προσληφθούν τρεις Ζωγράφοι με προϋπηρεσία στην εικαστική εκπαίδευση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, δύο Καθηγητές Χορού, δύο Εκπαιδευτές Κεραμικής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και δύο Καθηγητές Βιολιού. Από μία θέση αντιστοιχεί σε καθηγητές και Εκπαιδευτές: Πιάνου, Μουσικής Προπαίδειας, Θεωρητικών, Βιολιού, Βιολοντσέλου, Κρουστών, Βιόλας, Κλαρινέτου, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Ηλεκτρικού Μπάσου, Ντραμς, Ζωγραφικής, Χειροποίητης Κεραμικής, Μουσικοπαιδαγωγικής και Θεατρικού Παιχνιδιού.
Αιτήσεις υποβάλλονται άμεσα. Πληροφορίες: 24213 50100.

Δήμος Θέρμης
Χορός - θέατρο στη Θέρμη
Πενήντα τέσσερις καθηγητές και δασκάλους Μουσικής και άλλων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων θα προσλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης.



Θα προσληφθούν 28 καθηγητές Διακόσμησης, Ζωγραφικής, Κοσμήματος και Φωτογραφίας. Επίσης 17 δάσκαλοι Σύγχρονου Μπαλέτου, Φλαμένκο, Hip Hop κ.ά.
Ακόμα τρεις δάσκαλοι Θεάτρου, τρεις θεατρολόγοι και τρεις ηθοποιοί.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ και έντεκα μηνών, ενώ αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: 2310 463423.
Κορυδαλλός
63 θέσεις σε πολιτισμό και άθληση
Εξήντα τρεις προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Κορυδαλλού μέσω του Οργανισμού Αθλησης και Πολιτισμού για καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Μουσικής και καλλιτεχνικό προσωπικό με ενδεκάμηνες συμβάσεις. Ειδικότερα:
• Καλλιτεχνικό προσωπικό: Δεκαεπτά θέσεις Ζωγραφικής, Θεάτρου, Παραδοσιακών Χορών.
• Καθηγητές Μουσικής
Τριάντα ένας καθηγητές ή δάσκαλοι Μουσικής για κιθάρα, πιάνο, Ανώτερα Θεωρητικά, μοντέρνα μουσική, τοξωτά έγχορδα.
• Τέλος θα προσληφθούν 15 καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαφόρων ειδικεύσεων, ενώ τα προσόντα που θα «μετρήσουν» είναι τα εξής: τίτλος σπουδών συναφής με την ειδικότητα ενδιαφέροντος του υποψηφίου, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στη διδασκαλία και την καλλιτεχνική δραστηριότητα του υποψηφίου, κατάθεση βεβαίωσης προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση και εντοπιότητα.
Η υποβολή αιτήσεων για το σύνολο των θέσεων θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: 210 4944364 και 210 4944365.



http://www.ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου