Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Από μέρα σε μέρα η προθεσμία για 540 θέσεις μονίμων στον ΔΕΔΔΗΕ

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

O καθορισμός της εικοσαήμερης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων απομένει για την έκδοση της προκήρυξης 3K/2014 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 540 θέσεων προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Ανώνυμη Εταιρεία Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

Το σχετικό ΦΕΚ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα από το Εθνικό Τυπογραφείο.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσα στο Σεπτέμβρη, ενώ τα δικαιολογητικά θα τα στείλουν ταχυδρομικά σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Ηλεκτρονικά θα γίνει η υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για τις ειδικότητες του ΔΕΔΔΗΕ και η προθεσμία θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο
Ηλεκτρονικά θα γίνει η υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για τις ειδικότητες του ΔΕΔΔΗΕ και η προθεσμία θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο

Ο φορέας αναζητά 100 διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, 90 Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 283 Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων και Υποσταθμών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σαράντα στελέχη ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού θα εργαστούν σε αρμόδιες διευθύνσεις στην Αττική, τη Φθιώτιδα, αλλά και σε Πελοπόννησο, Ηπειρο, Μακεδονία και Θράκη, επτά Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων θα τοποθετηθούν στον Πειραιά, στον Βόλο και στην Κάρυστο, ενώ 20 επιστήμονες της ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής θα διοριστούν στη Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθηνών.




Η εμπειρία αποτελεί πολύτιμο κριτήριο για τη διεκδίκηση των περισσότερων θέσεων, ενώ με εντοπιότητα θα προσληφθούν οι εργαζόμενοι νησιωτικών και ακριτικών περιοχών. Από τις 160 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης οι 120 αφορούν υποψηφίους με εμπειρία. Αντίστοιχα για τις 90 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης οι 68 έχουν ως κριτήριο την εμπειρία, ενώ για τις 290 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι 198 αντιστοιχούν σε υποψήφιους με προηγούμενη προϋπηρεσία.
Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι του κλάδου ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (Εναερίων και Υπογείων- Τ4/Α), θα περάσουν και από μια πρακτική δοκιμασία, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους στο αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης.


540 προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΔΔΗΕ

19 συμβασιούχοι άμεσα σε Χίο, Ρόδο και Πάτρα
Στο μεταξύ, προς το παρόν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ προχωρά σε 19 προσλήψεις συμβασιούχων.

ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας: Την ερχόμενη Παρασκευή, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μία θέση Ηλεκτροτεχνίτη Δικτύων και μία για Φύλακα. Πληροφορίες: 26210 366526.

ΔΕΔΔΗΕ Χίου: Εως τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, υποβάλλονται αιτήσεις για τρεις Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων και δύο υπάλληλοι Γραφείου. Πληροφορίες: 22730 27777.
ΔΠΠ-Η: Δύο θέσεις προκήρυξε ο ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου (ΔΠΠ-Η), ένας Ηλεκτροτεχνίτης Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων και ένας Φύλακας. Αιτήσεις έως 12 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: 26210 366526.

ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου: Θα προσληφθούν ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων και Υπόγειων Δικτύων (έξι θέσεις), ΔΕ υπάλληλοι Γραφείου (δύο θέσεις) και ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (μία θέση). Πληροφορίες: 22410 70342

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου