Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών – νηπίων σχολικής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για την περίοδο 2013-2014

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Το ∆.Σ. του ΟΑΕ∆ ενέκρινε την Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών – νηπίων σχολικής
περιόδου 2013-2014 µε την εφαρµογή των προϋποθέσεων που αναφέρονται στη σχετική εισήγηση της αρµόδιας ∆/νσης Αρχικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής θα είναι από την 19 Ιουνίου 2013 έως και την 5 Ιουλίου 2013.

Η φιλοξενία των βρεφών – νηπίων είναι δωρεάν (ανταποδοτικό πρόγραµµα προς δικαιούχους). Παρέχεται η απαραίτητη ποιοτικά και ποσοτικά τροφή (πρωϊνό και µεσηµεριανό κάθε ηµέρα), η οποία παρασκευάζεται στους σταθµούς. Όταν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα η σίτιση γίνεται από εταιρεία παρασκευής τροφίµων (µέσω διαγωνισµού).

∆ικαίωµα υποβολής αιτήσεων έχουν:
α) εργαζόµενοι µε σχέση εξαρτηµένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούµενο της έναρξης του προγράµµατος ηµερολογιακό έτος 50 ηµέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύµφωνα µε τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρ. 3 του ν.678/1977, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (συνεισπραττόµενη µε τις εισφορές υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
εισφορά 0,35%),
β) άνεργοι που κατά το προηγούµενο της έναρξης του προγράµµατος ηµερολογιακό έτος έχουν λάβει τακτική επιδότηση ανεργίας µε βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕ∆ διάρκειας τουλάχιστον 2 µηνών (50 ηµερήσια επιδόµατα)
γ) άνεργοι εγγεγραµµένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑµΕΑ του ΟΑΕ∆, όπως η ∆ηµόσια Πρόσκληση ορίζει.
Blog Widget by LinkWithin