Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στέλεχος Πωλήσεων σε Εταιρία

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Στέλεχος Τηλεφωνικών Πωλήσεων και Υποστήριξης Δικτύου Πωλητών

Νέο προσωπικό θα προσλάβει η εταιρεία χονδρικής Φουρναράκns ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στα καταστήματα «χρωμάτων – σιδηρικών - εργαλείων».
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για τις τηλεφωνικές κλήσεις πωλήσεων εισερχόμενες ή εξερχόμενες, ενώ θα παρακολουθεί το πρόγραμμα των επισκέψεων των πωλητών στον τομέα ευθύνη του. Η έφεση σε χρήση Η/Υ (ERP-CRM-CTI) συστημάτων είναι μεγάλο προσόν για τη θέση, ενώ το DIY και γενικά τα «μαστορέματα» πρέπει να είναι το χόμπι του κατάλληλου υποψηφίου και το πιο δυνατό προσόν του. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν, απαραιτήτως, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση ή σε θέση βιομηχανικών πωλήσεων, ενώ επιπλέον γνώσεις υπολογιστών και συστημάτων θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν. Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών, καλή γνώση Αγγλικών και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση: 9,5 χλμ. Παράδρομος Αττικής Οδού, έξοδος 4, θέση Ρουπάκι, Ασπρόπυργος. Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.fournarakis.gr/
Blog Widget by LinkWithin