Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Έναρξη δωρεάν Φροντιστηριακών μαθημάτων σε παιδιά άπορων οικογενειών στην Δράμα

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012


Νέες πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των άπορων οικογενειών αναλαμβάνει ο Δήμος της Δράμας με την Κοινωνική Υπηρεσία. Με πρωτοβουλία του Δήμου και ύστερα από την θετική ανταπόκριση του Συλλόγου Ιδιοκτητών  Κέντρων  Ξένων Γλωσσών Δράμας ξεκινούν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά άπορων οικογενειών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Γρηγορίου, από κοινού με την πρόεδρο του Συλλόγου Ελισάβετ Αραμπατζόγλου και την ταμία Μαρία Βραδέλη, ανακοίνωσαν την έναρξη υλοποίησης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τις επόμενες ημέρες να υποβάλλουν αιτήσεις παρακολούθησης δωρεάν μαθημάτων μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο 127 Γραφείο, τηλέφωνο  25210-26155.
Ο Δήμος Δράμας δεν σταματά την προσπάθεια ανακούφισης των άπορων οικογενειών μόνο με τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια με συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης που μπορούν να επιτελέσουν κοινωνικό έργο με στόχο επιπλέον ανακουφιστικές παρεμβάσεις προς τους δημότες.
Blog Widget by LinkWithin