Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Δωρεάν προπαρασκευαστικά μαθήματα ελευθέρου σχεδίου

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012


Η ικανότητα στο ελεύθερο σχέδιο δεν απαιτεί έμφυτο ταλέντο αλλά αποκτάται και αναπτύσσεται με την άσκηση.

Η παραπάνω διαπίστωση των ανθρώπων του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στηρίζεται στη μακροχρόνια εμπειρία τους στις εφαρμοσμένες και καλές τέχνες και έρχεται σε μια στιγμή που όλοι οι νέοι και νέες μαθητές (16 και άνω) ή ενδιαφερόμενοι των ειδικοτήτων γραφιστικής, διακόσμησης, εικονογράφησης, animation -και όχι μόνο- που θέλουν να περάσουν δημιουργικά το διάστημα αναμονής μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σχεδίου δωρεάν.

Αν έχετε το χρόνο, την υπομονή και τη θέληση για γνώση και εξάσκηση δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στα προπαρασκευαστικά μαθήματα Ελευθέρου σχεδίου που οργανώνει ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Το εργαστήριο ελευθέρου σχεδίου θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους μαθημάτων τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 6:00 – 9:00 μμ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη γραμματεία του κτηρίου Μαυροκορδάτου 1-3, Αθήνα, τηλ:             210-3824411      , φαξ: 210-3822159, e-mail: [email protected].
Blog Widget by LinkWithin