Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ημερίδα: Φασόλια-Τεχνική της καλλιέργειας & Οικονομικά δεδομένα.

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012



Για τις δυνατότητες της καλλιέργειας των φασολιών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στη Δράμα.


Η ημερίδα με θέμα: Φασόλια. Τεχνική καλλιέργειας, οικονομικά αποτελέσματα, θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

Η καλλιέργεια των φασολιών μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, καθώς τα φασόλια λόγω των γευστικών και άλλων χαρακτηριστικών ιδιοτήτων τους, την εκμηχάνιση της καλλιέργειας, την μείωση του κόστους παραγωγής, σε συνδυασμό με την κατοχύρωση της συμβολαιακής παραγωγής, μπορούν να αποφέρουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα στον παραγωγό. Μη ξεχνάμε ότι οι εισαγωγές για τα φασόλια φτάνουν στο 50-60%, της εγχώριας κατανάλωσης.


Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Ουτσετάρης Ανάργυρος, γεωπόνος.



Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο             25210-58175    




Blog Widget by LinkWithin