Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Προσωπικό στην Αναπτυξιακή Εταιρία Βόλου (ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.)


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
για τη σύναψη Συμβάσεων Ανάθεσης Έργου


Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόλου (ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.), σε εφαρμογή της Απόφασης αρ. 13/ 11-09-2012 του Διοικητικού Συμβουλίου της, ότι προτίθεται να συνεργαστεί, με σχέση σύμβασης έργου, με:

δύο (2) ΠΕ Μηχανικούς Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
ένα (1) ΠΕ Περιβαλλοντολόγο.
ένα (1) ΠΕ Οικονομολόγο.
ένα (1) ΤΕ Μηχανικό Έργων Υποδομής.
ένα (1) ΔΕ Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υλοποίηση έργων του ΕΣΠΑ και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η Αναπτυξιακή Εταιρεία, καθώς και η εν γένει επιστημονική και τεχνική υποστήριξη του Δήμου Βόλου. Τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι η έδρα της Εταιρείας και όπου αλλού απαιτείται από τη φύση των έργων και προγραμμάτων που αυτή αναλαμβάνει.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν Φάκελο Συμμέτοχης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ιδιοχείρως, ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της Εταιρείας μέχρι τη Δευτέρα 22/10/2012 και ώρα 15.00.
Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα, διαφορετικά θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγηση τους από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας.
Το αναλυτικό περιεχόμενο της Πρόσκλησης θα διατίθεται στους ενδιαφερόμενους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της ΑΝΕΒΟ: Λαχανά 5-Λήμνου, Βόλος, τηλ. 2421028251-2.
Επίσης, θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας www.anevo.gr.

Blog Widget by LinkWithin
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More