Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Που θα πιείτε τσάμπα καφέ αύριο και την Κυριακή

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Για όλους τους λάτρεις του καφέ, η 1η Οκτώβρη είναι ημέρα γιορτής! Πολλές εταιρείες γιορτάζουν τις μέρες αυτές την παγκόσμια ημέρα καφέ με προσφορές. Ας δούμε κάποιες, ενδεικτικά.



Coffee Island

“Την 1η Οκτώβρη, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα Καφέ και προσφέρουμε την αγάπη μας και τη έμπρακτη στήριξή μας στον οργανισμό Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να συνεχίσουν οι μικροί μας φίλοι να κάνουν όνειρα. Με κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείται Online στο www.coffeeisland.gr, από 25/9 έως και 30/9, θα προσφέρουμε 1 ευρώ (ανά παραγγελία), για την πραγματοποίηση ευχών των μικρών μας φίλων.”

Starbucks

«Tην Παρασκευή 29/9, το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10, στα Starbucks γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και με κάθε αγορά συσκευασίας καφέ 250γρ. για το σπίτι, μας κερνούν το αγαπημένο μας ρόφημα δωρεάν!»

Γρηγόρης

«Αυτή την εβδομάδα, γιορτάζουμε τον καφέ με ένα μεγάλο διαγωνισμό!  Λάβε μέρος στο http://www.pantaliakada.gr/ , διάλεξε τον αγαπημένο σου καφέ, μάθε τι τύπος είσαι & γίνε ένας από τους 100 τυχερούς νικητές που θα τον κερδίσουν!»


Coffeeway

«Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ τον απολαμβάνουν διπλά αφού αγοράζοντας το ρόφημα της αρεσκείας τους τα Coffeeway τους κάνουν δώρο ακόμα ένα!»

Λουμίδης

«Την Ημέρα του Καφέ επιλεγμένες καφετέριες και καφενεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κερνούν τον καφέ που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα συντροφεύει τις ιδιαίτερες μας στιγμές, ενώ παράλληλα διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα μας περιμένουν στη σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος στο Facebook. Επιπλέον, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 02 Οκτωβρίου, ο Λουμίδης Παπαγάλος θα συμμετάσχει ακόμα μια χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, το Coffee Festival, που θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι».
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου