Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας σε Τεχνικές Εταιρείες

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016


Πολιτικοί μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Μηχανολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Αρχιτέκτονες μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Γραμματέας για Αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα. Απαραίτητα προσόντα: 3ετής εμπειρία, άριστη χρήση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο, άριστη γνώση MS OFFICE . Αποστολή βιογραφικών στο email: [email protected] (link sends e-mail)

Πηγή: https://portal.tee.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου